Pe Shannen Doherty o știe toată lumea din celebrul serial “Beverly Hills, 90210”, unde a jucat rolul îndregitei Brenda. Deși se bucura de o carieră plină de succes, destinul pare că nu a fost prea blând cu ea. A fost diagnosticată a doua oară cu cancerul, iar de data această se află în stadiul IV.

„Nu vreau deloc să trăiesc ca și cum sunt pe moarte”, a declarat luni starul din “Beverly Hills, 90210”, în emisiunea Good Morning America.

„Nu vreau să trăiesc doar pentru a bifa lucruri de pe o listă, pentru că voi continua să lupt pentru a rămâne în viață”, a mai adăugat Shannen Doherty, precizând că acesta e motivul și pentru care nu vrea să-și facă o listă cu ultimele dorințe.

Jason PriestleySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Fumoasa actriță a dezvăluit în februarie 2020 că a fost diagnosticată cu cancer, în stadiu 4, la trei ani după ce cancerul intrase în remisie. Însă, cu toate acestea a devenit un exemplu pentru mulți oameni, pentru că nu s-a lăsat doborâtă de cumplită diagnosticul, ci a continuat să trăiască normal, ca și până acum, și să se bucure de fiecare clipă din viață. Fapt pentru care ea încearcă să petreacă cât mai mult timp alături de prieteni și familie, dar continuă și să muncească.

„Mulți oameni care sunt diagnosticați cu cancer în stadiul patru, încep să fie dați la o parte. Se presupune că nu mai pot lucra sau că nu o mai pot face la capacitate maximă, iar asta nu este adevărat. Mi-ar plăcea să nu se mai presupună asta și să ni se ofere șansa de a demonstra contrariul”, a mai spus Shannen, în interviul pentru „GMA”.

Citește și:

Shannen Doherty a fost diagnosticată prima dată cu cancer în 2015

Shannenmărturisește că încearcă să nu se gândească la boală, iar soțul ei, fotograful Kurt Iswarienko, este uimit de puterea de care dă dovadă soția lui.„Soțul meu spune că nici nu își dai seama că am cancer. Nu mă plâng niciodată. Nici măcar nu vorbesc despre el(n.r.- cancer). În momentul acesta, face parte din viața mea”, a declarat Shannen.Starul din ”Charmed” și ”Beverly Hills 90210” a vorbit într-un interviu mai vechi și despre visul ei de a deveni mamă. Ea a povestit de mai multe ori că în lupta dură cu cancerul a sprijinit-o cel mai mama ei, așa cum era normal, dar mai ales, soțul ei Kurt Iswarienko, cu care este căsătorită din 2011. Deși și-a dorit foarte mult să devină și ea mamă Shannen a dezvăluit motivul dureros pentru care a renunțat la această idee.

Actrița a primit cutremurătoarea veste că are cancer în 2015. După doi ani de tratamente, ea a reușit să învingă boala și cancerul a intrat în remisie. Actrița a considerat că a primit o nouă șansă la viață și și-a dorit foarte mult să devină mamă. Însă tratamentul împotriva cancerului, radioterapia, chimioterapia, dar și intervențiile chirurgicale pe care le-a suferit, au reprezentat un șoc pentru corpul ei, și din păcate, a intrat la menopauză.

Vedeta și soțul ei s-au gândi la alternative, cum ar fi mamă surogat sau adopție, dar viața i-a dat încă o lovitură dură la începutul anului 2020, când Shannen Doherty a descoperit că boala a revenit într-o formă și mai agresivă, iar planurile lor iar s-au prăbușit.

În cadrul unui interviu emoționant pentru revista „Health”, actrița a mărturisit că și-a dorit întotdeuana un copil, dar din păcate lupta cu cancerul i-a distrus acest vis. Mai mult de atât, ea nu și-a dorit să aibă un copil care să rămână orfan peste 5-10 ani.

„Cât voi mai trăi? Cinci ani? Zece ani? Cu siguranță nu aș vrea să îngropată de copilul meu de 10 ani. Întotdeauna mi-am dorit un copil. Dar, poate, voi fi o mamă într-un alt fel”, a mai spus Shannen.

Foto: Profimedia

Citește și:

Nadia Comăneci, imagine rară și neașteptată cu mama ei. Cum arată aceasta, la 80 de ani

George Burcea și Andreea Bălan au divorțat oficial: ”Nu cred că există greșeli pe pământ”