Această femeie din Australia a reușit să dea jos, în prima fază, în primele trei luni, 28 de kilograme, cu o decizie extrem de simplă. În fiecare zi, a avut grijă să nu consume mai mult de 1.200 de calorii.  „După ce mi-am micșorat aportul caloric la 1.200, am pierdut inițial 28 de kilograme „, a povestit femeia.

Citește și: A murit la doar 27 de ani, după ce medicii au îmbălsămat-o de vie, din greșeală

A redus numărul de calorii la 1.200 pe zi

 

Shandra slabaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

A renunțat la alimentele procesate și la zahăr

Mai mult, Shandra a mărturisit că a decis să nu urmeze o dietă strictă, ci a optat pentru un regim alimentar din care a eliminat complet alimentele procesate. „Am eliminat toate alimentele procesate din dieta mea. Mâncând produse sănătoase, în mod regulat, am reușit să scap de 28 de kilograme, într-un mod sănătos”, a dezvăluit aceasta pentru revista PopSugar.

Pe lângă dietă, australianca a început să facă și sport cât mai des posibil. „Făceam foarte mult antrenament cardio”, mărturisește Shandra, precizând că mișcarea a ajutat-o să ardă calorii și să își întărească sistemul cardio-vascular.

Totul ține de psihic

Când a văzut că a început să stagneze și că nu mai reușea să dea jos, Redwine a făcut o nouă schimbare în regimul ei. A testat celebra dietă ketogenică și a reușit să mai slăbească în patru luni 13 kilograme. „În urmă cu patru luni, am început dieta ketogenică, care e bogată în grăsimi, dar săracă în carbohidrați”, explică ea, precizând că nu consumă mai mult de 20 de grame de carbohidrați pe zi, zahărul l-a exclus complet și încearcă să-și limiteze numărul de calorii la 1.400, în funcție de nivelul de activitate pe care îl are. „Mă simt uimitor și niciodată nu mi s-a părut așa ușor să slăbesc”, a mai adăugat ea.

Cu toate acestea, Shandra a mărturisit că cea mai mare provocare în această slăbire nu a avut deloc legătură cu ce mânca sau cât sport face. „Cea mai mare provocare atunci când vrei să slăbești un număr mare de kilograme este legată de psihic. Nu ține așa mult de mâncare și de nutriție, ci de viață și de obiceiurile alimentare. A trebuit să fac eforturi în fiecare zi ca să învăț să mă iubesc și să-mi schimb obiceiurile care mă făceau să mă îngraș”, a spus femeia.

Citește și: