În 2017, Shakira și-a anulat turneul după ce a suferit o hemoragie la cozile vocale, iar acest lucru a speriat-o îngrozitor pe artistă și a afectat-o atât pe plan professional, cât și pe plan personal, după cum povestește artista în documentarul „El Dorado Tour”.

După ce a consultat printre cei mai cunoscuți și buni medici și toți au sfătuit-o pe cântăreață să se opereze, aceasta a refuzat, pentru că ar fi stat prea mult timp departe de cei doi copii pe care îi are cu fotbalistul.

Despre Shakira și Gerard Pique s-a scris că se despart, iar acum artista a făcut anunțul. A vrut să se afle de la eaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Operația însemna să stau departe de copiii mei un timp foarte lung și nu aveam voie nici să strănut măcar. Mi-aduc aminte că l-am întrebat pe Sasha în decembrie ce își dorește de Crăciun și mi-am zis: Mă voi ruga la Dumnezeu și la Fecioara Maria ca mama mea să-și recapete vocea”, a povestit Shakira cu lacrimi în ochi, spunând că a fost cea mai grea perioadă din viața ei.

„Știți ce înseamnă să ai un copil de doi ani și unul de 4 ani și să nu poți comunica cu ei? Încercați să faceți asta prin semne sau pe o tablă de scris”, a mai precizat Shakira.

Perioada care a urmat a fost cea mai dificilă din viața columbiencei. Aceasta era mereu tristă, irascibilă, dar a intervenit Pique. Starul Barcelonei a fost cel care a încurajat-o să facă ceea ce-i place. În ciuda a tot ce s-a scris în presa spaniolă la momentul respectiv, artista a mărturisit că  a reușit să-și revină doar cu ajutorul familiei și al lui Pique, care a susținut-o și a fost lângă ea în fiecare moment.

„Gerard m-a văzut plângând de foarte multe ori. Credeam că nu îmi voi mai relua cariera. Mi-a spus că nu îşi doreşte un viitor cu o femeie nefericită. Toată lumea producea muzică, iar eu îmi revenisem, dar eram blocată în casă cu copiii. «Du-te şi fă ce-ţi place, du-te şi munceşte», mi-a spus“, a dezvăluit Shakira.

 

Shakira are 42 de ani, iar Pique este cu 10 ani mai tânăr dar cu toate acestea cei doi formează un cuplu perfect, iar artista mărturisește că iubirea lor devine din ce în ce mai puternică, chiar dacă nu sunt un cuplu traditional și au perioade în care nu se văd chiar și o lună întreagă. Însă, între ei nu se pune problema de nicio despărțire.

 

„Noi nu am fost niciodată un cuplu tradiţional. Nu avem un acord scris prin care ne împărţim treburile, dar amândoi suntem părinţi dedicaţi şi încercăm să ne descurcăm cât mai bine și să ne susținem reciproc. Nu ştim cum să facem altfel lucrurile. Uneori e greu când unul dintre noi nu poate vedea copiii timp de o lună sau mai mult. E greu, dar reuşim ne sunăm des pe Facetime aşa că suntem tot timpul conectaţi şi acest lucru ajută foarte mult“, a declarat Shakira pentru clarin.com.

Shakira și jucătorul de fotbal de la FC Barcelona formează unul dintre cele mai frumoase cupluri. EI au împreună doi băieți, MIlan și Sasha.