Frumoasa artistă e distrusă de durere, după ce a primit cea mai teribilă veste. Unul dintre ei mai buni prieteni ai ei a murit. Shakira a fost surprinsă pe stradă, îmbrăcată în negru și fără pic machiaj, fiind vizibil afectată de dispariția bunului ei amic. Columbianca a postat pe contul ei de INstagram, un mesaj dureros, în urma dispariției lui Azzedine Alaïa, un designer de pantofi celebru, de origine franco-tunisiană. „Îmi lipsești mult prietenul meu drag, Azzedine. Oriunde te afli acum, dragostea ta va fi întotdeauna cu noi, cu mine, îmi vei lipsi atât de mult, Shak”, a scris Shakira.

S-a certat în public cu Pique

Azzedine Alaïa a intrat în comă săptămâna trecută, în urma unei căzături puternice și din păcate, nu și-a mai revenit din starea critică în care se afla. A murit la Paris pe 18 noiembrie.

Despre SHakira s-a scris în ultima perioadă că are probleme în căsnicie, dar atâta ea, cât și Pique au negat astfel de informații. Însă, zilele trecute, cei doi s-au certat în public, într-un restaurant din Barcelona, iar artista a început să plângă în fața copiilor. De altfel, Shakira a fost nevoită să-și auleze turneul „El Dorado” din cauza unei leziuni grave la corzile vocale.

Citește și: