Shakira și Gerard Piqué trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de opt ani de zile și au împreună doi copii, Milan (5 ani)  și Sasha (3 ani). Însă, de anul trecut presa spaniolă anunță că cei doi se pregătesc să-și spună „Adio”, pentru că nu lucrurile nu mai merg deloc bine între ei. Totul a început după ce artista a mai renunțat să mai apară la meciurile soțului ei, unde îl încuraja din tribune. Cei doi au ales să nu facă comentarii pe seama acestor zvonuri și au păstrat tăcerea.

Citește și: Kate și William au anunțat numele micului prinț: 

PiqueSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

 

Shakira a vorbit despre al treilea copil

Însă, după ce au avut un an greu, în care Shakira a avut mari probleme de sănătate și a fost implicată într-un scandal de fraudă fiscală, relația dintre cei doi se pare că e mai puternică ca niciodată. Mai mult, Gerard și Shakira au chiar planuri mari de viitor și vor să-și mărească familia.  Frumoasa cântăreață, originară din Columbia, a declarat pentru „Verissimo”  că abia așteaptă să devină părinți pentru a treia oară, precizând că un bebeluș ar fi mai mult decât binevenit.

Mai mult, după ce presa italiană a anunțat că Pique și Shakira ar avea din nou probleme în mariaj, starul de la FC Barcelona a publicat pe contul lui de Instagram, mai multe imagini superbe cu el și artista, în care cei doi sunt extrem de drăgăstoși, pentru a  demonstra că ei sunt în continuare foarte fericiți împreună.

Shakira se pregătește să reînceapă turneul El Dorado, iar soțul ei o susține, dezvăluind că îi place foarte mult noua piesă a cântăreței, intitulată „Trap”, la care a colaborat cu celebrul artist Maluma.

Citește și: