Cântăreață columbiană și fotbalistul catalan s-au ceratat în public, într-un restaurant din Barcelona, chiar în fața copiilor lor.

Îndrăgitul cuplu a fost văzut discutând aprins în restaurant în fața celor doi băieți ai lor, Sasha și Milan, potrivit ziarului ABC, iar la un moment dat, Shakira a început sp plângă.

Shakira a ajuns prima la restaurant împreună cu cei doi copii și s-a supărat pe jucătorul de la FC Barcelona că a întârziat și că tot el a venit prost dispus.  Artista nu a putut să se abțină să nu arate că e nervoasă. După ce au comandat mâncarea, Shakira a început să plângă în timp ce se certa cu Pique.

Citește și: Tavi Clonda și fetița lui au cucerit internetul. Cea mai demențială imagine. Cum și-a pozat Gabriela Cristea soțul și fiica

Shakira a început să plângă în restaurant

Fotbalistul i-a atras atenția să nu facă o scenă în public și în fața copiilor, dar nu a reușit să o calmeze. Soția lui i-a făcut mai multe reproșuri în timp ce au mâncat și potrivit martorilor, chiar a ridicat de câteva ori glasul.

Shakira trece prin momente extrem de dificile. Pe lângă faptul că are probleme în mariaj, ea a fost nevoită să-și amâne recent turneul „El dorado World Tour” din cauza unor probleme la corzile vocale. „Sunt foarte tristă pentru ca nu pot respecta datele acestui concert”, a declarat artista după anunț.

 

Citește și: