Blondă, cu părul lung și creț, așa o știu toți fanii pe Shakira. Însă, artista și-a dorit o schimbare radicală și acum e de nerecunoscut. Columbianca a vrut să-și schimbe culoarea părului, însă nu a obținut rezultatul dorit, ci a ieșit roșcată, fiind surprinsă chiar și ea. Însă, ce-i drept, nu-i stă rău deloc. Artista a mărturisit într-un video că s-a vopsit singură și că rezultatul nu a fost cel dorit. Ea și-a greșit nuanța vopselei, dar a obținut o culoare superbă, care o prinde de minune.

„Voila!”, a scris în dreptul fotografiei în care apare cu părul întins și cu noua culoare.

shakiraaaa3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Ulterior, ea a pus un filmuleț în care își îndreaptă părul și le-a explicat fanilor că și-ar fi dorit o nuanță de roz…mai aprinsă! Însă, nu i-a ajuns vopseaua pentru părul ei mult prea lung și a trebuit să improvizeze.

„Ideea a fost că va fi mai roz, dar, din moment ce am rămas fără roz, a trebuit să-l amestec cu un alt produs pe care l-am avut la îndemână, unul mai puțin intens.”, a explicat Shakira.

Rezultatul final este unul spectaculos. În ciuda faptului că pe 2 februarie a împlinit 44 de ani, Shakira nu-și arată deloc vârsta, iar imaginea cu noul ei look a strâns peste un milion de like -uri.

Citește și:

Cum arăta Chef Sorin Bontea în tinerețe. Zici că e Eros Ramazzotti!

Alina Laufer, primele declarații după ce a ajuns de urgență la spital: „Orice zi câștigată este binevenită”