În urmă cu mai bine de trei luni, Shakira și Pique anunțau că se despart, după ce fotbalistul ar fi călcat strâmb și ar fi înșelat-o pe mama copiilor săi. În ultima perioadă, artista a trecut prin momente cu adevărat traumatizante. Deși până acum a preferat să păstreze tăcerea în ceea ce privește despărțirea de Pique, recent, aceasta a oferit un interviu pentru presa internațională, acolo unde a spus lucrurilor pe nume.

Durere. Multă durere

Într-un interviu acordat recent, Shakira descrie perioada în care se află ca fiind „cea mai întunecată” din viața ei. În luna iunie a acestui an, vedeta și-a anunțat despărțirea de Piqué, pe fondul scandalului de infidelitate. Până în momentul de față nu s-a stabilit încă custodia celor doi fii ai lor, Milan, în vârstă de 9 ani, și Sasha, în vârstă de 7 ani.

„Este foarte greu să vorbesc despre asta, mai ales că este prima dată când abordez această situație într-un interviu. M-am retras și am încercat să procesez totul”, a explicat cântăreața columbiană prin ce trece.

„Este foarte supărător pentru doi copii care încearcă să proceseze separarea părinților lor. Și, uneori, am impresia că totul este un vis urât și că mă voi trezi la un moment dat. Dar nu, este real. Și ceea ce este, de asemenea, real este dezamăgirea de a vedea că relația cu tatăl copiilor mei s-a transformat în ceva vulgarizat și ieftinit de mass-media. Și toate acestea în timp ce tatăl meu a fost la terapie intensivă, iar eu am luptat pe diferite fronturi.

După cum am spus, acesta este probabil cel mai întunecat moment din viața mea.”, a declarat celebra artistă.

„Unul dintre noi doi a trebuit să facă asta”

Iată că, în sfârșit, Shakira s-a hotărât să rupă tăcerea și să vorbească concret despre acest episod complicat din viața ei. Totodată, cântăreața a dezvăluit și sacrificiile pe care le-a făcut în relație. E o declarație plină de regrete. Suferința se citește printre rânduri.

„Pot să spun doar că am pus tot ce aveam în această relație și am făcut totul pentru familia mea”, a precizat Shakira pentru Okmagazine. Pentru iubitul ei, cel pe care a refuzat însă să-l ia de soț, Shakira a dezvăluit că s-a mutat la Barcelona.

„Ca fotbalist, a vrut să joace și să câștige titluri și a trebuit să-l susțin. Adică unul dintre noi doi a trebuit să facă un sacrificiu.(…) Fie înceta contractul cu Barcelona și se muta cu mine în SUA, unde este cariera mea, fie trebuia să fac eu asta.

Și așa, unul dintre noi a trebuit să facă acest sacrificiu. Și am făcut-o eu. Mi-am pus profesia pe planul doi și am venit în Spania să-l susțin ca să poată juca fotbal și câștiga titluri. A fost un sacrificiu din iubire. Astfel, copiii mei au reușit să aibă o mamă prezentă și am obținut această legătură uimitoare cu ei, care este de neîntrerupt”, a transmis Shakira.

Shakira, despre ipostaza în care sunt puși cei doi copii

Deși a recunoscut că trece printr-un coșmar, din care ar fi sperat că se va trezi, Shakira speră ca lucrurile să se schimbe, iar băieții ei să aibă o viață normală.

„Ei merită o viață normală. Este doar un circ total și toată lumea speculează despre toate aceste aspecte ale vieții noastre și, mai ales, ale copiilor noștri, iar multe dintre ele nici măcar nu sunt adevărate.

Indiferent de cum s-au terminat lucrurile sau de ceea ce Gerard și cu mine simțim unul față de celălalt ca foști parteneri, el este tatăl copiilor mei. Avem o treabă de făcut pentru acești doi băieți incredibili și am încredere că ne vom da seama ce este cel mai bine pentru viitorul lor, pentru propriile lor vise în viață și care este o soluție corectă pentru toți cei implicați.

Și sper și aș aprecia dacă ni s-ar oferi spațiul necesar pentru a face acest lucru în mod privat.”, a mai declarat vedeta, menționând că zilnic sunt paparazzi în fața casei sale.

Vezi și Imaginile care au trimis-o pe Shakira direct la psiholog. Pique se sărută în public cu amanta de 23 de ani, iar șocul a dărâmat-o pe artista columbiană: „E devastată”

Citește și:

Ce spune Tudor Sișu despre Bia Khalifa, de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Sunt sau nu iubiți? ”Eu am 45 de ani”

Toți ochii pe Carmen Brumă. Rochia curajoasă cu care și-a făcut apariția la un eveniment