Cântăreața, originară din Columbia, este o adeptă a look-ului natural și se ferește să apară la televizor sau în fața faniilor cu foarte mult machiaj pe față. Cum se pregătește de zor să revină pe scenă, artista a publicat recent o poză cu ea 100% nerătușată și fără nici un filtru. ”O zi în care se poartă roșu și negru”,  a scris Shakira în imaginea în care apare cu părul prins și un zâmbet mare pe față. Însă, unii fani în loc să-i aprecieze curajul și naturalețea, Shakira afișând un ten perfect, ei au fost nemulțumiți de gestul artistei și au criticat-o pentru felul în care arată.

Shakira si PiqueSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Shakira a avut mari probleme de sănătate

”Anii nu te-au iertat, iar dinții ți s-au îngălbenit”, „Urâtă”, „Se văd anii pe fața ta”, „Vă surprinde că arată așa? E o femeie ca și noi, doar că suntem obișnuiți să o vedem cu 56 de kilograme pe machiaj pe ea”, i-au scris cârcotașii. Cu toate acestea, alți fani i-au ssărit în apărare vedetei și i-au spus că este foarte frumoasă și fără machiaj. „Mulți o critică pentru că îmbătrânește, dar măcar nu este plină de operații estetice și botox ca Britney Spears sau alte cântărețe”, „E frumoasă oricum. Și la interior și la exterior”, „Ce ignoranți! E foarte frumoasă”, au scris aceștia.

 

Shakira a avut anul trecut probleme mari de sănătate, iar medicii au avertizat-o că ar putea să rămână fără voce. Însă artista a reușit să-și revină complet după câteva luni de chin. De altfel, ea a fost implicată recent într-un scandal în Spania, fiind acuzată de fraudă. Ea a fost nevoită să plătească milioane de euro fiscului spaniol pentru a nu ajunge la închisoare.

Citește și: