Cotidianul spaniol El Periodico titrează azi: „Shakira l-a prins pe Pique cu alta”. Se pare că solista și fotbalistul trec printr-o serioasă criză amoroasă, iar despărțirea definitivă este doar o chestiune de timp. Shakira și Pique sunt împreună de mai bine de 10 ani, nu s-au căsătorit, dar au împreună doi băieți: Milan Piqué Mebarak (7 ani) și Sasha Piqué Mebarak (5 ani).

Shakira l-a prins pe Pique cu altă femeie

Jurnaliștii spanioli scriu că solista din Columbia l-ar fi prins pe jucătorul Barcelonei cu o altă femeie și că l-ar fi somat să plece de acasă și să locuiască în apartamentul lui. Pique s-ar fi conformat, ba chiar pare împăcat cu situația. Tot sursa citată spune că fotbalistul își face și mai mult de cap, acum, pierzând nopți, din cauza ieșirilor în cluburi. „Cântăreața l-a prins cu altă femeie și urmează să se despartă. De asta a decis să nu mai stea împreună cu el. Așa s-a întâmplat. Probabil că nu mai este nimic între ei”, scrie El Periodico.

Despre Shakira și Gerard Pique s-a scris că se despart, iar acum artista a făcut anunțul. A vrut să se afle de la eaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Shakira, elogiu pentru Pique, la meciul 600 pentru Barcelona

În luna martie, Shakira i-a adus un omagiu partenerului ei de viaţă, fotbalistul Gerard Pique, care a ajuns la 600 de meciuri pentru FC Barcelona. Iată ce scria cântăreața, la vremea aceea, pe Instagram. „600 de meciuri! Nu cred că am avut 600 de concerte. Realizările tale sunt fără precedent. Istoria este un prezent continuu şi eşti aici pentru a continua să o construieşti, pe a ta, a clubului tău, a noastră şi a generaţiilor viitoare. Eşti făcut dintr-un material pe care numai Dumnezeu îl cunoaşte şi pentru mine eşti cel mai bun exemplu de luptă, perseverenţă şi sinceritate pentru copiii noştri.

În aceşti ani cu tine mi-am dat seama că ai venit pe această lume pentru a schimba paradigmele. Mai ai atât de multe de oferit! În fotbal şi în atâtea alte aspecte ale vieţii tale extraordinare. Pentru că nu există şi nici nu va mai fi un alt Gerard Piqué. Un om excepţional”, a scris Shakira pe Instagram.

Citește și: Shakira a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Gerard Pique:  „Noi nu am fost niciodată un cuplu tradiţional”

Citește și: Ce mari au crescut băieții Shakirei și a lui Pique! Poze rare cu Milan și Sasha