Da, cel puțin conform predicțiilor unui astrolog din America Latină!  Cântăreața are doi băieți superbi cu fostbalistul spaniol Gerard Pique, iar acum există zvonuri conform cărora cântăreața columbiană ar aștepta cel de-al treilea copil.

Anunțul a fost făcut de la Mhoni Vidente, un astrolog din Mexic, potrivit publicației La Opinion. Aceasta susține că Shakira este însărcinată în patru săptămâni și va avea o fetiță.

„Toată lumea vorbea, în urmă cu trei sau patru luni, că era însărcinată, dar nu. A rămas însărcinată acum când a fost cu Piqué în vacanță, la sfârșitul turneului ei. Acum va fi fetiță. Eu o văd însărcinată, așa că să fii binecuvântată Shakira”, a spus Mhoni în eisiunea „Hoy” de la postul TV, Televisa, unde a dezvăluit că în 2019 vor cădea  și mai mulți meteoriți ep pământ.

De asemenea, Vidente a dezvăluit că celebra columbiancă va rămâne să trăiască în Spania și nu se va mai întoarce în Miami.

Mhoni Vidente a prezis că Shakira îl va părăsi pe Pique

Mihoni Vidente este cunoscută pentru predicțiile pe care le-a făcut în trecut, despre dispariția unor vedete, despre cutremure și despre echipele care au ajuns în finala de fotbal Liga MX.

Așadar, potrivit acesteia Shakira va deveni din nou mamă la 41 de ani. Ea formează un cuplu cu  fotblistul spaniol Gerard Pique și au împreună doi copii: Milan, de 5 ani, și Sasha, de 3 ani.

 

Mhoni Vidente a mai spus în luna februarie că Shakira și Pique se vor despărți până la sfârșitul anului. Aceasta a prezis că totul se va termina între ei după ce artista va descoperi că soțul ei o însală cu un bărbat, potrivit Latin Times.