Shakira a explicat că este adevărat că s-a mutat din casa în care locuia cu renumitul fotbalist spaniol și cu cei doi copii ai lor, însă motivul nu este legat de faptul că ar avea probleme în mariaj așa cum s-a vehiculat în presă.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Au avut casa invadată de șobolani

Ea a recunoscut că a fost nevoită să-și ia copiii și să plece pentru că s-au confruntat cu adevărtă invazie de șobolani, care veneau de la o fermă de lângă casa lor, unde cei doi își contruiesc o vilă. EI au chemat o echipă  care ofera servicii specializate de exterminare a rozătoarelor care se ocupă deja de această problemă. Odată ce fumigația se va încheia, o echipă de curățare se va ocupa de eliminarea rămășițelor toxice, iar când totul se va termina se va întoarce cu copiii acasă.

De asemenea, Shakira a dezvăluit pentru „ Welt am Sonntag” că din cauza rozătoarelor nu se putea concentra când își compunea melodiile, fapt pentru care a fost la un pas de a-și încheia cariera muzicală , însă nu a făcut acest lucru datorită lui Gerard.

Citește și:Îți mai aduci aminte de Adela Noriega, ”regina telenovelelor”? Astăzi împlinește 48 de ani. Cum arată acum regina telenovelelor și cum e viața ei după ce a renunțat la actorie

A vrut să renunțe la carieră

La insistențele soțului ei, ea plecat de acasă ca să se liniștească și să se poată concentra pe muzică.  „Am avut un blocaj în timp ce încercam să  îmi compun piesele”, a declarat artista, care în câteva zile își va începe turneul „Dorado World Tour”.

Shakira a mărturisit că se simțea vinovată că încerca să se ocupe de cariera ei și pierdea ore în studio,  în loc să se ocupe de copiii, iar acest lucru a făcut-o să credea că cel mai bine ar fi să renunțe la muzică.  „M-am gândit să mă opresc. Mi se părea imposibil să acord atenția necesară atât carierei mele, cât și copiilor și familiei”, a mai spus ea, însă soțul ei nu a lăsat-o să renunțe. „Gerard a vorbit cu mine și mi-a explicat că ar trebui să renunț la cariera muzicală doar dacă eu cred că nu mai am nimic de arătat, însă m-a convins că nu a venit încă momentul acela”, a adăugat Shakira.

Shakira și Gerard Pique formează un cuplu din 2010 și au împreună doi copii. Deși între ei este o diferență de 10 ani, cei doi au o familie și o căsnicie fericită.

Citește și: