Shakira ar fi într-o nouă relație cu un bărbat misterios din Miami

Cântăreața și compozitoarea columbiană, în vârstă de 46 de ani, se mută în Florida după ce a semnat un acord privind custodia copiilor cu fostul său partener, Gerard Pique.

Fanii nu știu încă dacă Shakira va părăsi sau nu Barcelona, împreună cu fiii săi Milan, în vârstă de zece ani, și Sasha, în vârstă de opt ani, în luna iunie, la sfârșitul anului școlar, sau în următoarele zile, după ce a fost raportat că planificase să plece pe 1 aprilie.

Acum, site-ul de știri spaniol OK Diario spune că Shakira ar putea avea un alt motiv pentru a-și accelera mutarea în Miami – un „bărbat misterios” despre care se presupune că l-ar fi întâlnit cu câteva luni în urmă, înainte de a compune ultima sa piesă care îl vizează pe Pique și noua lui iubită, Clara Chia Marti.

Presa spaniolă nu a oferit alte detalii, dar a menționat că bărbatul misterios nu este fostul ei iubit Antonio de la Rua, cu care Shakira a fost într-o relație înainte de a-l întâlni pe Pique la Cupa Mondială din 2010.

Nu a existat niciun comentariu din partea Shakirei cu privire la zvonurile apărute în presă.

La rândul său și Pique a rupt tăcerea

Cuplul Shakira-Pique, care s-a despărțit în mai, după 11 ani împreună, a confirmat în noiembrie că au ajuns la un acord după o negocieri îndelungate care au culminat cu o întâlnire maraton de 12 ore cu avocații lor. Ei au semnat acordul la un tribunal din Barcelona în luna următoare.

În cadrul acordului, fostul fotbalist Pique, care acum se întâlnește cu frumoasa catalană Clara Chia, în vârstă de 23 de ani, va petrece timp cu copiii săi în vacanțe.

La rândul său, și Pique a reacționat pentru prima dată după despărțirea de Shakira.

Gerard Piqué a rupt tăcerea despre despărțirea de Shakira și a dezvăluit cum au fost copiii afectați de separarea lor.

Fostul star al fotbalului a vorbit despre fosta lui soție și cei doi fii ai lor, Milan de 10 ani și Sasha de 8 ani, într-un interviu acordat ziarului spaniol El Pais pe 19 martie. Piqué a discutat despre motivul pentru care nu a abordat public despărțirea după ce el și Shakira au anunțat-o în iunie 2022.

„Fiecare are responsabilitatea de a încerca să facă ce este mai bine pentru copiii lor”, a spus el.

„Este vorba despre protejarea lor. Acesta este rolul tuturor părinților cu copii. Asta este ceea la care mă concentrez și asta este munca mea ca tată”.

„În ziua în care voi muri, voi privi înapoi și sper că fi făcut ceea ce mi-am dorit. Nu voi da bani ca să-mi spăl imaginea”, a spus Pique.

Luna trecută, Shakira a vorbit și ea despre găsirea din nou a puterii după încheierea relației de 11 ani. Într-un interviu acordat lui Enrique Acevedo pentru En Punto, a declarat că se concentrează pe sine însăși, la doar câteva săptămâni după ce Piqué a făcut publică relația lui cu noua sa iubită, Clara Chia Marti.

La fel ca și Pique, Shakira ar fi prioritizat copiii de la despărțirea de tatăl lor, spunând că se simte completă având copiii lângă ea.