Goldie, în vârstă de 72 de ani, care a fost căsătorită în trecut cu Bill Hudson, mariaj din care au rezultat Oliver Hudson, de 41 de ani, și Kate Hudson, de 38, ambii actori, n-a mai făcut însă pasul cu Kurt Russell. Și acesta a fost căsătorit cu Season Hubley, cu care are un băiat, Boston, de 38 de ani.

”Mariajul este o chestie sociologică interesantă”, spune Goldie. ”Dacă ai nevoie să te simți legat de cineva, atunci e important să fii căsătorit”, continuă ea.

”Dacă ai suficienți bani, destulă independență și dacă îți place independența, e ceva cumva psihologic la a nu fi căsătorit, pentru că-ți dă libertatea de a lua decizii”, explică Goldie cum stau lucrurile.

În cazul lor, o astfel de relație funcționează. Ei au împreună un fiu, Wyatt Russell, de 31 de ani.

Secretele unei relații armonioase

Însă nu doar actul sau lipsa actului face ca relația să curgă armonios. ”Iubirea, recunoștința, compasiunea, pentru că uneori fiecare bărbat și fiecare femeie își poate scoate partenerul din minți. Familia. Distracția. Râsetele. Sexul” – iată ce ține o relație, în opinia lui Goldie.

”Dacă nu hrănești toate astea, n-ai nicio șansă”, mai spune actrița, care l-a întâlnit pe Kurt în 1983, pe platoul de filmare al producției ” The One and Only, Genuine, Original Family Band”.

Foto: NorthFoto

Vezi și Învățăturile lui Will Smith despre iubire și căsnicie, la aniversarea a 20 de ani de la nuntă – Vezi și cum arătau ca mire și mireasă|FOTO

Citește și: