Concret, iată cum ar trebui să fie cei doi soți și ce preocupări ar trebui să aibă pentru a avea o căsnicie fericită. Acum, la a doua căsătorie, e convins că știe, mai cu seamă că el însuși a văzut, cu propriii ochi, ce e greșit nu poate duce decât la ceva rău.

Într-un interviu pentru Fanatik, artistul a explicat și de ce a luat-o pe Medana de soție, de ce a decis să facă pasul din nou, să încerce iar mariajul.

A fost real, asumat și fără grabă. Am simțit că e ceea ce îmi doresc cu adevărat. Am simțit că Medana este sufletul meu pereche. Această căsnicie mi-a adus liniștea și fericirea mult visate. Căsătoria cu Medana este un vis împlinit.

Dacă prima dată am avut nevoie de curaj acum, a doua oară, am avut nevoie de iubire.

Este într-adevăr un pas foarte important în viața unui om și am simțit că Medana este femeia alături de care îmi doresc să rămân până la finalul vieții mele” declară Alin Oprea.

Abia s-au logodit și deja au devenit soț și soție! Alin Oprea și Medana s-au căsătorit! Detalii despre cununia civilă, costumațiile mirilor și de ce nu au avut muzică la petrecerea de după

Cum e Medana: “Ea se retrage, nu pune niciodată gaz pe foc “

Medana, soția artistului, a fost cea care i-a fost alături la bine, dar mai ales la greu. Originară din Cluj Napoca, Medana formează, de 4 ani, un cuplu cu Alin Oprea. Artistul declara la un moment dat că Medana este mai mult decât și-a permis vreodată să ceară divinității. Acum a spus și cum gestionează cei doi conflictele, inerente în orice cuplu.

Medana este soția mea, iubita mea, îngerul meu. E singura persoană care a fost cu adevărat lângă mine în cele mai dificile momente pe care destinul mi le-a scos în cale. Este femeia pe care am așteptat-o mereu în viața mea și pe care am sentimentul că o cunosc dintotdeauna.

Foarte rar avem conflicte. Soția mea este o fire foarte calmă și liniștită. Dacă am o zi mai proastă și ridic doar puțin tonul, în secunda doi ea se retrage. Așteaptă să mă liniștesc, nu pune niciodată ‘gaz pe foc’.

Evident că în mai puțin de 15 minute mă duc și îmi cer scuze. La un astfel de gest, nu poți răspunde decât cu calm”, mai spune artistul.

Cum ar trebui să fie femeia într-un mariaj

Alin Oprea a trecut printr-un divorț greu și dureros. După aproape 20 de ani de căsnicie, Alin s-a separat de Larisa, femeia cu care are doi copii mari. Infidelitea ei ar fi fost motivul divorțului și acest lucru l-a dezamăgit cumplit pe artist.

Declară că nu este în măsură să dea sfaturi dar are anumite sugestii de făcut celor care doresc să se căsătorească.

Nu-mi permit dă dau sfaturi nimănui, dar sugestiile mele sunt următoarele: să fie foarte atenți cu cine se căsătoresc și în cine au încredere. Și, cel mai important, să nu se grăbească să facă pasul către căsătorie până nu cunosc suficient de bine atât calitățile cât și defectele celuilalt.

Femeia trebuie să aibă și ea propria activitate profesională, nu doar să stea prin saloane, cafenele și restaurante.

Să nu accepte infidelitatea, manipulările, isteriile, libertinajul, comoditatea. Mediul în care se învârte fiecare separat e important să fie unul constructiv și nu distructiv relației. Astfel de relații se transformă foarte ușor în relații toxice și toată căsnicia respectivă devine un calvar”, mai spune cântărețul.

Medana și Alin Oprea, 4 ani de relație! Își mai fac declarațiile de la începutul iubirii lor?

Alin Oprea a făcut din Medana prioritatea nr. 1: “Prefer să îmi invit soția la restaurant”

Un artist adevărat dar și un soț pe măsură, Alin Oprea încearcă să se împartă între familie și carieră, dar a învățat să facă din femeia de alături o prioritate. Nu se pricepe la gătit șau la spălatul rufelor dar își răsfață, zilnic, soția.

Pot să spun că încerc să fiu un soț cât mai bun. Îmi răsfăț soția în fiecare zi cu câte ceva, poate chiar și un compliment uneori. Îi spun mereu că pentru mine ea e cea mai frumoasă. Și da, m-ai prins la partea cu aspiratul! Mai fac asta uneori. De spălat și gătit e exclus, pentru că nu mă pricep.

Nu știu să gătesc nimic în afară de omletă și grătare la un aparat special care își setează singur programul. Tocmai de aceea prefer să îmi invit soția la restaurant, dacă nu are timp să gătească în anumite zile”, recunoaște Alin Oprea.

alin-si-medana-sunt-de-4-ani-impreunaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Alin Oprea a compus valsul mirilor pentru nunta lor. Cum a reacționat Medana când a ascultat melodia

Nu știam dacă îmi voi mai reveni, dacă voi mai avea o casă a mea sau nu”

Despre cel mai greu moment din viața sa, divorțul, Alin Oprea nu se sfiește să vorbească acum.

Cel mai dificil moment din viața mea a fost cel în care am fost trădat, scos afară din propria mea casă abuziv, tratat cu ingratitudine și lipsă de recunoștință. În acel moment nu știam ce urmează să se întâmple în viața mea. Dacă îmi voi mai reveni vreodată sau nu, dacă voi mai avea o casă a mea sau nu, dacă voi mai putea avea încredere în cineva sau nu”.

Ce face și cum e Alin acum? ”Am preocupări de ordin spiritual, îndreptate spre propria evoluție și cunoaștere. Încerc să devin cea mai bună versiune a mea. Îmi doresc să fiu astăzi mai bun ca ieri și mâine mai bun ca astăzi.

Iubesc cititul, teatrul, filmele, excursiile. De câțiva ani fac sport destul de intens și de constant. Mă preocupă sănătatea în toate planurile. Caut liniștea și pacea interioară, hrănind sufletul cu iubire, iertare și compasiune. Încerc să ajut cât pot de mult acolo unde este nevoie. Am renunțat definitiv la toate viciile trecutului”, mai spune artistul, care s-a întors recent dintr-un concediu la Nisa, Monaco, Saint-Tropez. După nunta din septembrie, el și Medana vor merge în luna de miere în Bali.

Vezi și Alin Oprea, despre nunta anului cu Medana! Vor fi 500 de invitați și opt perechi de nași!

Citește și:

Gabriela Cristea, fotografii rare în costum de baie! Tavi Clonda a surprins-o pe plajă, în Grecia!

Cât au costat rochiile nașei Roxana Ionescu, purtate la nunta lui Dani Oțil