Recent, vedeta s-a referit la alegerile amoroase pe care le fac copiii ei, dezvăluind că Willow are niște gusturi foarte bune, ”spectaculoase” chiar. Toți iubiții ei au fost pe placul mamei sale, a dezvăluit ea.

Cu Jaden, însă, lucrurile stau complet diferit. ”Au fost câteva care chiar m-au îngrijorat”, a spus Jada, fără a intra în amănunt. Nu a numit care foste prietene ale fiului ei au îngrijorat-o și nici de ce.

Totuși, a spus că întotdeauna își va sprijini copiii, indiferent cu cine vor alege să se întâlnească, indiferent dacă ei nu-i vor plăcea acele persoane.

”Trebuie să te lași purtat de ceea ce se întâmplă. Copiii tăi nu se vor întâlni doar cu persoane care ție îți plac. Am învățat însă că trebuie să fii alături de ei și să-i sprijini. Dacă nu, se poate crea un conflict pe care nu ți-l dorești”, a mai spus cântăreața și actrița.

Plecarea de acasă a lui Jaden, la 15 ani, cel mai dureros moment

Soția lui Will Smith s-a referit și la cel mai dificil moment din viața sa, cel în care Jaden a plecat de acasă. ”Un lucru pe care l-am învățat e că fiecare copil are nevoie de altceva. La vârsta de 15 ani – Jaden, și îmi amintesc perfect ziua aceea, pentru că e una dintre cele mai dureroase momente din viața mea – mi-a spus în față: <>.

Îmi amintesc că mă gândeam, așa devastată cum eram: <>”, își amintește Jada, care e și mamă vitregă pentru Trey, de 25 de ani, pe care Will Smith îl are dintr-o relație anterioară.

Vezi și Are doar 17 ani, dar fiica lui Will Smith deja a trecut printr-o cumpănă majoră în viață. Dezvăluirea cutremurătoare făcută de Willow Smith

Citește și: