Anamaria Prodan a spus în nenumărate rânduri că mezinul ei, Bebeto, este un matur pentru vârsta lui. Și iată că a avut dreptate. La 15 ani, acesta este perfect conștient de ceea ce se întâmplă în jurul lui, inclusiv cu mama lui. Martor la un divorț pe care nu și l-a dorit și la renașterea mamei sale, puștiul a venit totuși cu un sfat pentru cea care i-a dat viață.

Sfatul de dragoste pe care Anamaria Prodan l-a primit de la Bebeto

Dacă în urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan spunea că fiul ei este gelos doar la gândul că mama lui ar putea să își facă o nouă relație, iată că acum situația s-a schimbat, iar în momentul de față, fiul impresarei se bucură de tot ceea ce se întâmplă frumos în viața mamei sale. Cu toate acestea, nu-și pierde capul. Se bucură, dar rămâne precaut, asta reiese din comportamentul său și din sfatul pe care i l-a dat mamei sale.

„Mami, te rog să fii foarte calmă!”, i-a spus cel mic mamei sale, potrivit declarațiilor ei, ”Bebeto este un tip cerebral, un copil care a crescut numai printre adulți. A fost lângă mine secundă cu secundă și știe prin ce am trecut. Se bucură foarte tare pentru tot ceea ce mi se întâmplă mie frumos în viață.”, a declarat impresara.

Lăsând la o parte bucuria acesteia, inclusiv aceea de a-și vedea copiii relaționând excelent cu noul iubit, sfatul dat de Bebeto ascunde totuși o realitate: aceea că Anamaria Prodan e în al nouălea cer de fericire. E unul dintre acele momente în care lasă garda jos, savurându-și și strigându-și fericirea, și inclusiv propriul copil a observat asta.

Ce pare să-i ceară adolescentul este să revină cu picioarele pe pământ și să-și savureze fericirea, dar mai cumpănit și mai în liniște. Cel puțin asta reiese dincolo de cuvinte.

Relația dintre fiul impresarei și iubit

Cât despre relația dintre fiul impresarei și noul iubit, Flavius Nedelea, Anamaria Prodan spune că este una bună, acesta fiind prezent zilnic, după antrenament, în restaurantul pe care omul de afaceri îl deține in Capitală.

„Bebeto și Flavius vorbesc despre absolut orice, de fiecare dată, după antrenament, vine și mănâncă în restaurantul pe care Flavius îl deține. Este fotbalist de performanță și trebuie să manânce sănătos.”, a declarat Anamaria Prodan, conform Spynews.

Nici fetele Anamariei Prodan nu au rămas indiferente, și, spune sexy impresara, sunt foarte încântate și fericite pentru faptul că o văd pe mama lor liniștită. Vedeta și partenerul său se comportă deja ca o familie și petec timp alături de copiii ei. Ba mai mult, Rebeca, una dintre fiicele impresarei, și-a sărbătorit ziua de naștere în locația deținută de Flavius Nedelea.

Anamaria Prodan, detalii despre noul iubit. A spus în sfârșit cum s-au cunoscut și cum a cucerit-o

„Noi mergem că familie, mâncăm acolo. Fetele sunt foarte încântate, liniștite, mulțumite pentru faptul că mă văd liniștită pe mine.”, a mai declarat Anamaria Prodan.

Ce s-a discutat la ”consiliul de familie”

Cu ceva vreme în urmă, la finele lunii februarie, vedeta a vorbit și despre lucrurile pe care copiii săi le pot învăța de la noul iubit. Flavius Nedelea este extrem de respectat de către copiii impresarei, iar faptul că el reprezintă un adevărat model în afaceri pentru ei o bucură mult pe Anamaria Prodan.

Cine sunt femeile celebre cu care s-a iubit Flavius Nedelea, partenerul milionar al Anamariei Prodan. Singura lui declarație legat de impresară

”Copiii mei sunt fericiți, pentru că după foarte mult timp i-am văzut zâmbind și când zâmbim toți înseamnă că a apărut soarele pe strada noastră. Să știi că mi-au dat atât de multă putere, cum nu am crezut vreodată. Eu cred că orice copil dă mamei putere fără limită. M-au ajutat enorm. Fetele au fost alături de mine trup și suflet. Bebe, nu mai spun, nu s-a mișcat de lângă mine nicio secundă.

Când am făcut consiliu de familie și au fost wow, mami, în sfârșit, am zis ok, asta e. L-am adus în fața copiilor. De la început le-am spus.

Eu am o relație cu copiii mei foarte deschisă și minunată. Încet, încet a fost ok, cred că a venit natural. El mi-a oferit cel mai frumos, un viitor minunat, un zâmbet minunat, o stabilitate fabuloasă și faptul că știu când mă trezesc în fiecare dimineață că e cineva acolo pentru mine, care trăiește pentru mine….”, declara Anamaria Prodan.

„Copiii îl respectă și au ce să învețe de la el. Și pe partea de bussines pentru mine este unul dintre cele mai importante lucruri, că pot învăța ceva pe partea aceasta.(…)

Am luat lucrurile încet și cu mare grijă, având discuții despre fiecare amănunt din viața noastră, foarte serioase. Împreună am luat toate deciziile și niciodată nu am avut scandaluri sau divergențe. La noi nu există așa ceva”, a mai explicat vedeta pentru Wowbiz recent.

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au dat lovitura și în afaceri

Sexy impresara a mărturisit că relația ei cu Flavius Nedelea nu este doar sentimentală, ci și profesională. Cei doi au devenit și parteneri de afaceri, dezvoltând un business cu iahturi de lux. Recent au mers împreună pe Coasta de Azur, iar vacanța de vară o vor petrece pe iahturile lor, tot în destinații de lux.

„Avem mai multe bussines-uri împreună, unul dintre ele este foarte frumos, cu ambarcațiuni de lux, și am mers să vedem câteva ambarcațiuni. Niște iahturi foarte frumoase.

Noi vara o petrecem pe iaht, pe iahturile noastre de data aceasta, și abia aștept să îmi învit prietenii și familia și să ne trăim povestea departe de tot.

Sunt o răsfățată! Este cea mai frumoasă perioadă din viața mea, după nașterea copiilor mei.

Când mă uit înapoi am să le mulțumesc mereu și primului și celui de-al doilea soț pentru că mi-au oferit cele mai frumoase daruri din viața mea, copiii mei”, a mai povestit Anamaria Prodan.

Vezi și Ce spune Anamaria Prodan despre căsătoria cu noul iubit. Impresara e de două ori divorțată

Citește și:

Meg Ryan, de nerecunoscut la 61 de ani. Cea supranumită „răsfățata Americii” afișează acum un chip „înghețat”

Lidia Buble, condamnată definitiv. Ce pedeapsă a primit solista după ce a mituit doi polițiști