E frumoasă cum puține femei sunt indiferent de vârstă, e împlinită ca mamă, având un băiat cu care se poate mândri, duce o viață asumată. E fericită, deși are divorțuri la activ, e activă, face ce-i place. Are o filozofie de viață proprie, ceea ce o face autentică.

Din când în când, fără a se sui pe un piedestal, vedeta își permite să dea câte un sfat fanelor sale. Așa a procedat recent, strângând în timp record zeci de comentarii și peste 7.000 de aprecieri.

 

View this post on Instagram

 

Cand tii spatele drept si capul sus, cei mai multi cred ca esti arogant, increzut, intangibil. Nu mai conteaza ca asa te-ai obisnuit de mica – am facut multi ani de gimnastica ritmica, umerii drepti, pieptul inainte si fundul arcuit erau parte din ..echipament:) – cum nu conteaza nici ce inaltime ai, ce marime la sutien, cate kilograme in plus sau in minus… Spatele drept inspira unora… teama, un soi de dominare la care nu vor sa adere. Aia cocosati, cu capul putin inclinat par mereu oameni de treaba, modesti, usor de abordat. Am tot auzit de-a lungul vietii remarca asta de la oameni cu care m-am intalnit, am stat de vorba si au concluzionat – „ vai, da‘ sunteti asa de …de treaba, credeam ca sunteti o increzuta“. Mda…. Lasand la o parte alte motive, cred ca a tine spatele drept, atat metaforic, cat si fizic, e nu numai sanatos si intelept, dar te pune mult mai bine in valoare, fie ca esti femeie sau barbat. Spatele drept e rama de invingator, de indraznet, de optimist, de om puternic. As vrea sa nu mai vad manechine …sau orice femei inalte si frumoase care isi „corecteaza“ tinuta pentru a egala inaltimea partenerilor de viata, as iubi sa le vad mandre si asumate, cu tocuri de 12, daca asa au chef. Si nici barbati care cred ca a sta usor cocosati le pune mai bine in valoare bicepsii. Believe me, nici un truc nu ascunde ce vrem sa vedem:). In afara de cei foarte batrani, care au probleme reale de sanatate, nimeni nu ar trebui sa stea cocosat. Capul sus, pieptul inainte si ….walk the wire, people.:) #loveyourself gen 🙂 – oricat de enervanti o sa pareti, dragi parinti, nu incetati niciodata sa le spuneti copiilor vostri sa tina spatele drept. #advice

A post shared by Mihaela Schwartzenberg (@mihaelaradulescuschwartzenberg) on

Lângă o fotografie în care pozează mândră, zâmbind triumfător, dar feminin, și în care, în afarăd e zâmbet, sare în ochi bustul, vedeta a scris: ”Cand tii spatele drept si capul sus, cei mai multi cred ca esti arogant, increzut, intangibil. Nu mai conteaza ca asa te-ai obisnuit de mica – am facut multi ani de gimnastica ritmica, umerii drepti, pieptul inainte si fundul arcuit erau parte din ..echipament:) – cum nu conteaza nici ce inaltime ai, ce marime la sutien, cate kilograme in plus sau in minus…”, scrie vedeta pe Instagram.

”Spatele drept inspira unora… teama, un soi de dominare la care nu vor sa adere. Aia cocosati, cu capul putin inclinat par mereu oameni de treaba, modesti, usor de abordat.

Am tot auzit de-a lungul vietii remarca asta de la oameni cu care m-am intalnit, am stat de vorba si au concluzionat – vai, da‘ sunteti asa de …de treaba, credeam ca sunteti o increzuta. Mda….” continuă Mihaela Rădulescu.

”Lasand la o parte alte motive, cred ca a tine spatele drept, atat metaforic, cat si fizic, e nu numai sanatos si intelept, dar te pune mult mai bine in valoare, fie ca esti femeie sau barbat. Spatele drept e rama de invingator, de indraznet, de optimist, de om puternic”, mai scrie ea.

În continuare, vedeta le critică pe femeile care stau ușor cocoșate, pentru că bărbatul de lângă ele nu e înalt ca bradul. Nici pe bărbați nu-i iartă. ”As vrea sa nu mai vad manechine …sau orice femei inalte si frumoase care isi „corecteaza“ tinuta pentru a egala inaltimea partenerilor de viata, as iubi sa le vad mandre si asumate, cu tocuri de 12, daca asa au chef.

Si nici barbati care cred ca a sta usor cocosati le pune mai bine in valoare bicepsii. Believe me, nici un truc nu ascunde ce vrem sa vedem:). In afara de cei foarte batrani, care au probleme reale de sanatate, nimeni nu ar trebui sa stea cocosat.

Capul sus, pieptul inainte si ….walk the wire, people.:) #loveyourself gen 🙂 – oricat de enervanti o sa pareti, dragi parinti, nu incetati niciodata sa le spuneti copiilor vostri sa tina spatele drept. #advice”, încheie ea un sfat care nu poate fi decât util pentru toată lumea.

Vezi și Mihaela Rădulescu, adevărul despre copii. De ce Ayan nu are o frate sau o soră

Citește și: