Concluzia la care a ajuns Cătălin Bordea după divorț

La nici două luni de la divorțul la notar, cuplul neavând copii, Cătălin Bordea a tras o concluzie pe după divorțul de soția lui, Livia. Comediantul atrage atenția asupra faptului că în multe relații nu se comunică, motiv pentru care se poate ajunge despărțire. A dat de înțeles că acesta a fost și cazul lor.

„-Bună ziua, ce doriți? mă întreabă vânzătoarea. -Salată de vinete, vă rog. Am plecat din magazin cu ce am cerut și mă gândeam cât de uşor ar fi și în relații dacă am cere ce avem nevoie. Dacă la întrebarea: „Ce doriţi?”, răspundeam: „Nu știu, tu ce crezi?”, eram rugat să plec și să las următorul client care pare că știe ce vrea.

Comunicați, dracului! E plină lumea de relații bazate pe hieroglife și de „arheologi” frustrați că nu știu ce a vrut să zică autorul”, este mesajul postat de el pe InstaStory, încă neîmpăcat cu deznodământul căsniciei sale de aproape un deceniu.

Comediantul, despre bărbații din ziua de azi. Ce spune despre bărbații care înșală

În urmă cu doar câteva zile, după ce o amică i-a spus că toți bărbații sunt la fel, Cătălin Bordea nu s-a putut abține să nu reacționeze, extrem de nemulțumit de cele auzite. Replica lui spune multe despre caracterul său și felul în care și-a iubit fosta soție, pe tulceanca Livia.

Pentru că în centrul discuției se afla subiectul înșelat, un ”obicei” nefericit al unora dintre bărbați, juratul de la iUmor a ținut să-și spună părerea despre bărbații care fac acest gest.

„M-am întâlnit cu o prietenă care s-a despărțit recent de iubitul ei cu care era de câţiva ani. El o înșela de ceva timp și a aflat de curând asta. I-am spus că îmi pare rău și mi-a răspuns: „Aşa sunt bărbaţii”. Nu, așa sunt unii bărbaţi. Pe lângă fackerii adolescentini mai sunt şi bărbaţi care se respectă, care știu ce înseamnă autocontrolul şi care au o disciplină.

Bărbaţi care înțeleg că în timp ce înșeală nu fac doar s*x, ci își bagă p**” în ani de relație. Îi cunosc. Îi am pe lângă mine. Eu îi numesc oameni normali.

Prefer să cred că un bărbat ar trebui să protejeze, să iubească și nu să și-o bage în tot ce mişcă ca și cum și-a găsit p*****l la gunoi”, a scris comediantul atunci pe InstaStory. A folosit un limbaj mai mult decât colorat, chiar agresiv, din care reiese clar că el, personal, nu a avut acest obicei. Mai reiese clar și disprețul pe care îl are pentru cei care nu știu să prețuiască relația pe care o au și pe femeia pe care o au alături.

catalin-bordea-acum-divortatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Cine este femeia care i-a fost alături lui Cătălin Bordea, după divorț: „Chiar îți mulțumesc. Mi-ai transmis o energie foarte bună”

Cătălin Bordea a dezvăluit recent și cine i-a fost alături în perioada de după divorț. I-a devenit în mod cu totul neașteptat o prietenă bună, după ce viața și o emisiune TV i-a pus față în față.

Cătălin Bordea a fost părăsit de soția sa, fără prea multe cuvinte, la scurt timp după ce s-a reîntors din America Express. Chiar dacă pentru mult timp acesta nu a vrut să accepte sau să confirme vestea, ulterior Bordea le-a mărturisit fanilor săi faptul că de-acum încolo are statutul de burlac.

Și, pentru că perioada a fost una cu adevărat devastatoarea pentru el, acesta a fost susținut de către cei mai apropiați prieteni, printre care și, în mod cu totul neașteptat, de Andreea Antonescu. Se pare că între cei doi s-a legat o relație de prietenie foarte strânsă la America Express. Plină de empatie, mai ales că ea însăși a trecut printr-un divorț, Andreea a vrut și a știut cum să-i fie alături.

„Eu trebuie să-ți mulțumesc că ai fost alături de mine și în perioada asta, care nu s-a terminat, mi-ai mai dat un telefon. Cum se numește asta când te lasă soția. Chiar îți mulțumesc frumos, ai fost foarte empatică, mi-ai transmis o energie foarte bună.”, a declarat Cătălin Bordea în cadrul unui podcast.

„Cu atâtea mulțumiri eu nu sunt obișnuită, dar da, tu știi că am făcut-o cu tot sufletul. Nu mă așteptam ca tu să vrei să menționezi asta la voi în podcast și apreciez, dar știi că, indiferent de orice, am fost acolo pentru că am simțit să fiu acolo.

Știu cât de dificile pot fi anumite perioade din viața fiecăruia și știu cât de importanți sunt acei prea puțini oameni care simt nevoia să fie lângă tine. Datorită chimiei care a fost între noi, am ales să fiu acolo un umăr pe care te poți sprijini.”, a spus și Andreea Antonescu.

Cum a anunțat Cătălin Bordea despărțirea

La câteva zile bune după ce zvonurile cu privire la despărțirea sa au început să circule peste tot în mediul online, Cătălin Bordea s-a decis, în final, să confirme despărțirea de Livia. Se pare că acesta a sperat până în ultima clipă la o împăcare, astfel încât actorul a anunțat vestea cea tristă abia după ce actele au fost semnate la notar.

„Oamenii se mai și despart. Eu și Livia, din păcate, facem parte dintre acești oameni, începând de astăzi, după ce am semnat actele de divorț.

Pot spune doar că niciun motiv clasic nu a dus la această separare și rog presa să îi respecte și ei suferința. O poveste s-a încheiat, însă sunt altele frumoase care rezistă și care dau dovadă de putere. Să ne concentrăm pe ele. Mulțumesc” , a fost mesajul transmis de Cătălin Bordea pe rețelele de socializare.

Cătălin și Livia nu mai țin legătura

În urmă cu ceva timp, când fosta soție a acestuia s-a fotografiat direct de pe patul de spital, Cătălin Bordea a dezvăluit atunci că nu avea idee de situația în care aceasta se afla, întrucât cei doi nu mai țin legătura.

Cine este soția lui Cătălin Bordea, care îl așteaptă noapte de noapte acasă. E frumoasă de pică!

„Nu avem ce legătură să mai ținem. Când cineva te părăsește e bine să îi respecți decizia și să încerci să îți vezi de viață. Nu știam că a ajuns în spital. Sper să fie bine”, a declarat Cătălin Bordea pentru cancan.

Vezi și Aceasta este femeia care l-a crescut pe Cătălin Bordea, după ce tatăl lui l-a abandonat în autobuz!

Citește și:

Alimentul la care Monica Bârlădeanu a renunțat definitiv. Așa se menține în formă actrița, la 44 de ani: ”Recomand acest pas…”

Ce spune Violeta Bănică despre părinții ei. Cum e să fii fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică