Recent, Adela a bifat mai multe reușite. A ieșit pentru prima dată cu cel mic, poreclit ”Avionel”, afară și a reușit să-l păcălească pe cel mic să doarmă mai multe ore ”legate” noaptea.

După opt zile de când a ajuns acasă cu mezinul familiei, Adela Popescu a ieșit și la prima plimbare în cartier cu cel de-al treilea băiețel. Deși obosită, actrița a ieșit afară și a postat mai multe filmulețe pe InstaStory, chiar dacă nu are pe față nici pic de machiaj.

”Noi am ieșit la prima plimbărică prin cartier. Suntem acasă de opt zile, copiii au reacționat foarte bine, aveam emoții la Andrei, dar a fost foarte drăgut. Bebelușul mănâncă, ia în greutate, ăsta este un lucru foarte bun, m-am chinuit și de data asta puțin cu alăptatul, chiar dacă aveam impresia că știu tot ce trebuie să știu. Bebelușii sunt diferiți, pentru ei să sugă e ceva nou și trebuie învățați, dar acum e totul bine”, povestește ea din provocările momentului, ca mamă de 3.

Una dintre provocări a fost mai serioasă și e încă în rezolvare, a mărturisit soția lui Radu Vâlcan. ”Legat de nopți, ei bine, prima noapte a fost un eșec! S-a trezit cred că la 45 de minute și nu-mi venea să cred că așa o s-o țin câteva luni, asta în condițiile în care și băieții au nevoie de mine mai mult ca niciodată, că îi culc, să le spun povești, să le fac băiță. E normal!

Dar a doua noapte l-am culcat în altă cameră, am făcut mai rece, 22 de grade, și a dormit cinci ore legate. După, patru ore legate, după, trei și acum ne luptăm între două și trei ore, dar sunt mulțumită”, le-a transmis Adela Popescu fanilor săi de pe Instagram.

”Acum mă îngrijorez mai puțin și mă bucur mai mult de bebelușeală”

Chiar și așa, cu doar câteva ore dormite pe noapte și zile pline, căci este mamă cu normă întreagă, Adela Popescu a ținut să le mai transmită celor din online că viața ei este una bună, iar ea, ajunsă la a treia sarcină, este acum o mamă mult mai relaxată, care se bucură de fiecare clipă a vieții de familie în cinci.

”Ce vreau să spun este că mă așteptam să-mi fie mult mai greu, nu că nu ar fi, privarea de somn te consumă foarte tare, dar ca energie vitală sunt veselă, sunt bine, îl miros, mă bucur mai mult de el, e o chestie super conștientă. Acum mă îngrijorez mai puțin și mă bucur mai mult de bebelușeală”, a mai adăugat soția lui Radu Vâlcan.

Vezi și Adela Popescu, primele declarații după naștere. Cum au reacționat Andrei și Alexandru când l-au văzut pe frățior?

Citește și:

Îl mai ții minte pe Arsenie de la O-Zone? Cum mai arată și cu ce se mai ocupă artistul. E schimbat total!

Petre Roman a împlinit 75 de ani! Declarația de dragoste făcută de Silvia Chifiriuc