”Mi-e foarte greu sa scriu aceste randuri. A fost un OM frumos, idealist, cu un suflet mare si un excelent profesionist in meseria ei”, își începe postarea Ștefan Bănică, cel care în prezent e căsătorit cu cântăreața Lavinia Pîrva, alături de care are și un copil.

”A fost omul alaturi de care am trait una dintre cele mai frumoase si intense perioade din viata mea”, mai spune artistul, făcând referire la relația pe care a avut-o, cu ani în urmă, cu Cistina Țopescu.

”Drum lin printre ingeri! Vei avea intotdeauna un loc special in sufletul meu”, mai scrie cu durere Ștefan Bănică, postând pe Facebook și o fotogrtafie cu fosta sa iubită, din tinerețea ei. O fotografie care amintește cât de frumoasă era Cristina Țopescu.

Cristina Țopescu și Ștefan Bănică au format un cuplu timp de cinci ani, la începutul anilor 90. A fost prima femeie care l-a acuzat public pe Ștefan Bănică de violență conjugală. A povestit la un moment dat că artistul avea un comportament ”primitiv” în relația cu femeile, obișnuind să amenințe, să jignească. Crizele sale de gelozie erau de notorietate.

Jurnalista a murit singură, cu peste două săptămâni în urmă, în vila sa din Otopeni. A fost descoperită în patul ei, învelită cu plapuma. În ultimele clipe nu i-au fost alături decât câinii săi.

Vezi și Ultima înregistrare cu Cristina Țopescu: ”Mi se încleştează maxilarele şi nu pot să respir…” Cum a fost găsită și în ce stare sunt câinii ei

Citește și: