Potrivit revistei US Weekly, prințul Harry și Meghan au fost plecați într-o vacanță de trei săptămâni în Bostswana, unde au sărbătorit ziua actriței, care a împlinit 36 de ani. În plus, se pare că Harry a profitat de ocazie și a decis să facă ziua iubitei lui și mai specială și, în sfârșit, i-a pus marea întrebare dacă vrea să devină soția lui, deși se zvonea că aceștia s-ar fi logodit încă de anul trecut.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Viața micului prinț George, în pericol. Ce se intâmplă la școala unde învață băiețelul regal

A cerut-o în căsătorie în Botswana

Potrivit unor surse apropiate mezinului casei regale, Harry a organizat o mică petrecere surpriză pentru iubita lui de ziua ei, pe 4 august. Ei au mers la un grătar la un prieten de-al lui Harry unde s-au bucurat de mâncare și muzică locală. „Meghan a fost foarte impresionată de surpriza prințului”, a spus sursa, precizând că actrița a rămas fără cuvinte.

Însă, propunerea în căsătorie a fost cu mult mai impresionantă. Pentru Harry a contat foarte mult, atât data, cât și locul. Luna august are o semnificație aparte pentru el, fiind luna în care a murit mama lui. Prietenii lui susțin că el a decis să o ceară pe Meghan în luna august, ca această să-i aducă și puțină bucurie.

 

De altfel, casa regală i-a interzis lui Meghan Markle să mai vorbească în public despre relația ei cu Harry, după ce actrița a acordat un interviu în revista Vanity Fair în care a vorbit deschis despre prinț, spunând că este foarte îndrăgostită de roșcovan și că niciodată nu a fost mai fericită de atât.

Citește și: