Doliu la Teatrul Național din Târgu Mureş, șoc și lacrimi în rândul apropiaților actorului Sergiu Marocico. Marți, 7 iunie, bărbatul a fost găsit decedat în apartamentul său din cartierul Dâmbu Pietros, din Târgu Mureș, anunță publicația locală Punctul.ro. El fusese dat dispărut de soția sa, cu care se afla în divorț.

Sergiu Marocico, actor român de 34 de ani, găsit mort în casă

Potrivit comunicatului Poliției, Sergiu Marocico a fost implicat în ziua respectivă într-o altercație conjugală și era căutat de autorități. A încălcat ordinul de restricție pe care îl avea și s-a deplasat la serviciul soției, unde l-a agresat pe actualul partener al acesteia, după care și-a închis telefonul și a dispărut. Oamenii legii l-au căutat și acasă, la domiciliul său din cartierul Dâmbu Pietros, din Târgu Mureș, unde l-au găsit inconștient. Din păcate, medicii de la SMURD nu au mai putut face nimic și l-au declarat decedat. Observatornews.ro citează surse din anchetă, care vorbesc despre sinucidere în cazul lui Sergiu Marocico.

sergiu-marocico-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Comunicatul IPJ Mureș: „A încălcat ordinul de protecție”

„La data de 7 iunie a.c., polițiștii din Mureș au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat din Târgu Mureș a încălcat ordinul de protecție emis de instanță împotriva sa, deplasându-se la locul de muncă al femeii, unde l-ar fi întâlnit și agresat pe partenerul acesteia.

Imediat de la sesizare, au fost demarate activități de verificare pentru depistarea acestuia și luarea măsurilor legale în consecință. Totodată, la scurt timp, polițiștii au fost sesizați că, de la locuința acestuia, s-ar fi auzit un zgomot. Polițiști, reprezentanți I.S.U. și un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului, au pătruns în locuință, unde l-au găsit pe bărbatul în cauză, decedat. Acesta a fost transportat la I.M.L.Târgu Mureș, pentru efectuarea autopsiei, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. Totodată, din primele cercetări, nu au fost identificate urme care să indice faptul că acesta ar fi fost victima vreunei infracțiuni”, se arată în comunicatul IPJ Mureş, publicat de jurnaliștii de la Punctul.ro.

Teatrul Național din Târgu Mureș, mesaj de adio după moartea lui Sergiu Marocico

Insituția culturală la care lucra Sergiu Marocico a reacționat, pe Facebook, după vestea tragică a dispariției actorului. „Ne luăm rămas bun îndureraţi de la Sergiu Marocico (1987-2022), actor al Companiei Liviu Rebreanu în perioada decembrie 2008 – august 2019, care a plecat prematur şi neaşteptat dintre noi în ziua de 7 iunie a.c. Fie ca sufletul său să fie primit în Ceruri şi să îşi găsească binemeritata linişte. Transmitem sincere condoleanţe rudelor, prietenilor şi tuturor celor care l-au cunoscut şi l-au apreciat.

Dintre rolurile interpretate pe scena Teatrului Naţional Târgu-Mureş le amintim pe cele din spectacolele: „Crimă şi pedeapsă“ după F.M. Dostoievski, regia Marius Oltean (2008), „Iunie“ de Egressy Zoltán, regia Victor Ioan Frunză (2010), „Viaţa lui Helge“ de Sibylle Berg, regia Victor Ioan Frunză (2010), „Don Quijote“, adaptare de Ada Milea după Cervantes, regia Mihai Măniuţiu (2014), „Vivaldi şi anotimpurile“, un spectacol de Gigi Căciuleanu (2015), „Domnul Urmuz scrie pagini bizare“, un spectacol de Gavriil Pinte (2018)”, se arată în postarea de pe pagina instituției.

Citește și: VIDEO Fosta prințesă a Qatarului, ultimul interviu. Kasia Gallanio, găsită moartă în Spania, spune lucruri cutremurătoare despre soțul suspectat de incest

Citește și: Și-a presimțit moartea? Fosta prințesă a Qatarului, mesaj sumbru pentru gemenele ei. Cât de frumoase sunt adolescentele de 17 ani!