Proiectul Carla’s Dreams a luat naștere, după cum povesteai la un moment dat, la o întâlnire la bere. Câți membri a numărat inițial proiectul și câți sunteți acum?
Carla’s Dreams nu este o entitate juridică, respectiv, numărul persoanelor implicate în proiect este în continuă modificare. Numărul și identitatea persoanelor implicate în proiect va ramane, precum am spus, secret, dar este evident că suntem mai mulți decât am fost cu câțiva ani în urmă.

Cine a venit cu ideea numelui? Toți cunoșteați personajul Carla?
Nu, nu toți îl cunoșteam. A fost rezultatul unei dezbateri colective.

Care este media de vârstă în trupă? Aveți copii, sunteți căsătoriți unii dintre voi?
Vârsta medie a proiectului este de 25 de ani. Unii dintre noi au copii.

Crezi că publicul demonstrează și o dovadă de respect, față de decizia voastră, prin faptul că mulți se pictează la concertele voastre?
Da, cu siguranță și acest fapt ne bucură foarte mult. Mai ales că din ce în ce mai mulți oameni boicotează știrile despre identitatea noastră sau reacționează protectiv.

Cât durează machierea și demachierea?
În jur de o oră durează machierea și cam 30 de minute demachierea.

După apariții repetate pictați fiind și în lumina reflectoarelor, faceți tratamente pentru piele?
Folosim produse ecologice, așa că nu avem niciun fel de probleme cu pielea.

Melodiile voastre devin cam toate hituri. Cum faceți selecția când le lansați?
Nu facem selecții în ceea ce privește lansarea, încercăm să le selectăm la scriere.

Care dintre piese are o însemnătate specială pentru tine?
„Hobson’s Choice”.

Tu ești reprezentantul grupului, spuneai, pentru că vorbești cel mai bine limba română. Utilizezi din copilărie limba română?
Am învățat rusa și româna în paralel.

Ți-e mai ușor să cânți în română sau în rusă?
Îmi era mai simplu să cânt în rusă cu ceva timp în urmă, dar după o perioadă mai lungă petrecută în România, cred că acum sunt la același nivel.

Ce te-a inspirat cel mai recent când ai compus o piesă? Și câți dintre voi compuneți?
Nu ne place să facem excursii în ”bucătarie”. Nu din aroganță, ci din cauză că ar trebui să detaliem prea mult un procent care pentru noi mai este încă intim.

Când a început să îți placă să cânți întâia oară?
Nu am fost niciodată atras în mod deosebit de cântat. M-a atras mai degrabă posibilitatea de a expune niște gânduri într-o formă mai interesantă.

Privind în ansamblu ultimii ani, cât ți s-a schimbat viața din 2012, de când ați cântat prima piesă devenită hit, cu INNA, și până astăzi?
S-au schimbat multe chestii tehnice și de timp, viață însă nu a suferit multe modificări. Anumite datorită faptului că nu fac parte din ceea ce se numește „lumea mondenă”.

Faci parte din juriul ”X Factor”, la Antena 1. Este o provocare mare noua ipostază?
Da, destul de.

Te consideri o persoană exigentă?
Încerc să nu fiu exigent în domeniile pe care nu le stăpânesc. Dar nici nu sufăr de toleranță exagerată în segmentele pe care consider că le cunosc.

Cu Delia te cunoșteai. Cum interacționezi cu Horia Brenciu și Ștefan Bănică?
Nu este posibilă o interacțiune proastă cu ceilalți doi membri ai juriului, din moment ce ambii sunt foarte experimentați și delicați.

Ce ne poți dezvălui despre proiectele următoare ale Carla’s Dreams?
Nimic.

ÎNTREBARE ÎNCUIETOARE

Într-o lume în care mulți aspiră să devină cunoscuți prin imaginea lor, voi ați decis să vă ascundeți identitățile. Ce părere ai despre psihologia inversă?
Lipsa imaginii și identitatea ascunsă nu sunt lucruri care se combat reciproc. În cazul nostru, personajul după care se ascunde identitatea reprezintă imaginea, respectiv nu vedem nuanțe de psihologie inversă aici.

Nu pot trăi fără…

Muzică – ”Dar doar sub aspect de creație și exprimare.”
Familie și prieteni – ” Pentru că reprezintă atât rădăcinile, cât și aripile.”
Scopuri arogante – ”Pentru că asta mă ajută să îmi dau seama mai bine despre trecerea timpului și nimicnicia noastră comparativ cu mii de personalități istorice și mii de oameni care schimbă zi de zi lumea în care trăim.”

Credit foto: Felicia Simion