Serghei Mizil (68 de ani) nu a fost niciodată obișnuit să respecte reguli. A sfidat chiar și cenzura specifică anilor comunismului. Acum este recunoscut pentru faptul că spune totul pe șleau, fără niciun filtru.

Acasă însă, Serghei pare să-și fi găsit nașul. Este căsătorit cu Cora Mizil (61 de ani) și formează una dintre cele mai discrete familii din showbiz.

Cora, soția lui Serghei Mizil, este femeia care l-a cucerit definitiv. Este o prezență foarte discretă și apare rar în public, preferând să stea în spatele reflectoarelor.

Serghei Mizil: „Eu cu nevastă-mea nu ne sufocăm!”

Milionarul se află la al doilea mariaj, căci a mai fost căsătorit înainte de Revoluție. După divorț, Serghei a cunoscut-o pe Cora, actuala soție, cu care este împreună de mai bine de 25 de ani. Cei doi au o fată, pe Ana. Din prima căsătorie, Serghei Mizil mai are o fiică, pe Smaranda.

Omul de afaceri a spus care e secretul mariajului lor de durată.

„Nu am de ce să divoțez, pentru că am o relație foarte bună cu soția mea. Nu mă sufocă, mă duc unde vreau, fac ce vreau, vreau să plec la mare, plec la mare, sau la munte, unde vreau eu!

Secretul e la femeie! Să nu fie sufocantă. De fapt, nici bărbatul, nici femeia nu trebuie să-și sufoce partenerul.

Și asta, ca să stai pentru copii, nu! Dacă nu te mai înțelegi, atunci divorțezi și gata!”, a declarat răspicat pentru Click! milionarul.

e-la-al-doilea-mariajSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Serghei Niculescu Mizil este fiul unui membru marcant la Partidului Comunist Român, Paul Niculescu Mizil, fost ministru al Educației și al Finanțelor. A fost unul dintre răsfățații regimului de atunci, fiind cel mai bun prieten al lui Nicu Ceaușescu, fiul dictatorului Nicolae Ceaușescu.

Soția lui Serghei Mizil, pasionată de paranormal

Soția lui Serghei Mizil, Cora, este pasionată de paranormal și, susține ea, chiar a trecut printr-o serie de experiențe care pot fi încadrate în această sferă, ea având, la un moment dat, o trăire extrasenzorială chiar într-un magazin.

„Am simțit mereu energii, dar nu m-a preocupat. La un moment dat, m-am dus la un supermarket și am stat ceva, pentru că la un moment dat am intrat într-o stare și am auzit voci, n-am găsit explicații.

Bineînțeles că primele lucruri la care m-am gândit a fost că aveam o variație hormonală. A fost un mesaj clar, am simțit mesajul de la cap până la inimă, mi s-a făcut pielea de găină.

Am impresia că trebuia de mult să mă apuc de treaba asta. Mai întâi am încercat să neg, pentru că nu înțelegeam. După câteva ore mi-am dat seama că nu e asta soluția, nu poți să fugi din fața propriei tale ființe. Nimeni nu m-a liniștit, s-a legat cumva cu alte semne.”, a povestit Cora Niculescu Mizil la Antena 1.

Mai mult decât atât, soția lui Serghei Mizil susține că și soțul ei experimentează asemenea fenomene, dar le neagă, preferând să spună că nu s-au petrecut niciodată.

„Eu am început să mă documentez, să caut explicații, mi se părea că sistemul meu de noțiuni nu era concret. Nu știam ce se întâmplă, apoi m-am dus la diverse persoane să-mi prezinte anumite teorii.

E clar că lucrurile se întâmplă pe baza logicii și cumva trebuia să ajung să înțeleg măcar un fir din toată chestia asta. Nu i-am spus lui Serghei, el are experiențe, dar le neagă.

Acord consiliere de două ori pe săptămână în acest sens” , a mai spus Cora Niculescu Mizil, explicând că susține și ședințe de spiritism.

Vezi și Cu ce se ocupă Serghei Mizil la 68 de ani: „O parte din afacerile mele se datorează numelui”

Citește și:

Cu ce se ocupă în prezent Cristina Cioran, acum mamă singură. În ce relații a rămas cu Alex Dobrescu, bărbatul cu care are un copil

Băiețelul Andreei Mantea și al lui Cristi Mitrea a împlinit 8 ani! Ce relație are acesta cu tatăl său în prezent