În această zi de sărbătoare, antreprenorul i-a transmis soției sale un mesaj care spune multe despre relațiua lor. Nu s-a ferit să-i facă și un reproș, dar cu multă dragoste și delicatețe.

”În urmă cu 4 ani m-ai făcut cel mai fericit bărbat din lume, iar mica noastră familie mă face să mă simt zilnic recunoscător. 16 noiembrie va fi întotdeauna o zi foarte specială penbtru familia noastră. Aniversare fericită, Serena Williams, mulțumesc că ai adus în viața noastră această bucurie pe nume Olympia, chiar dacă întotdeauna adormi în mijlocul serilor noastre de filme”, a scris Alexis Ohanian pe Instagram, unde a postat și o fotografie de la nuntă, dar și una recentă, cu întreaga familie, la o premieră.

Cei trei au participat ieri seară la premiera din Los Angeles a filmului King Richard, o biografie a tatălui sportivei, Richard Williams. Jucătoarea de tenis în vârstă de 40 de ani și-a asortat ținuta cu cea a fiicei sale de patru ani, micuţa Alexis Olympia. Serena şi fiica ei au purtat amândouă salopete negre cu detalii din ştrasuri, cu menţiunea că cea a Serenei a avut un crac decupat la nivelul pulpei.

in-urma-cu-4-ani-la-nuntaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

“Ce familie frumoasă! Olympia este adorabilă!”, “Alexis este un bărbat tare norocos”, “Sunteți o inspirație pentru noi toți”, “Sunteți adorabili!”, “Fetița asta va fi mortală, la fel ca mama ei”, sunt câteva dintre comentariile postate de internauți. Imaginile postate de Serena au adunat aproape jumătate de milion de like-uri.

Într-adevăr, micuța Olympia a pozat ca o profesionistă. De altfel, fetița, în ciuda vârstei fragede, este deja obișnuită cu aparatele de fotografiat.

Filmul “King Richard”, la a cărui premieră au fost cei trei, are în centru anii de formare ai tenismanelor Venus şi Serena Williams, sub îndrumarea ambiţiosului lor tată şi antrenor, Richard, interpretat de actorul Will Smith.

Vezi și Serena Williams, extrem de sexy pe Instagram. Reacția complet neașteptată a soțului ei

Citește și:

Cătălin Zmărăndescu, bunic la numai 48 de ani!

Elwira Petre a oferit cel mai emoționant moment al serii la Asia Express. Toți au plâns când au auzit scrisoare ei pentru Mihai Petre