Conștientă că are foarte mulți admiratori, sportiva, care este și mămică de fată, s-a înregistrat într-o sesiune de mișcare, acasă, și a postat filmulețul pe Instagram.

Mișcările ei sunt mult încetinite, astfel că devin lascive, părul e lăsat liber pe spate, e îmbrăcată într-un costum de sport mulat, care-i lasă toate formele la vedere, spre fericirea și admirația fanilor.

Clipul a fost vizionat de aproape 700.000 de ori, sportiva având fani în întreaga lume. Laudele au venit pe bandă rulantă, așa cum era de așteptat.

Ce a surprins însă pe toată lumea a fost replica soțului sportivei. Cu un firesc și o lejeritate greu de conceput, acesta a scris simplu: ”După aceea, vrei să ne uităm la niște Netflix?”.

Replica lui Alexis Ohanian a fost apreciată de sute de internauți, unii spunându-i, mai în glumă, mai în serios, că îl iubesc pentru felul lui de-a fi și felicitându-l pentru minunea de femeie din viața lui.

Vezi și Fotografie de colecție cu Serena Williams și fiica ei, care și-au asortat ținutele. Ce sexy e sportiva la aproape 40 de ani!

Citește și:

Recunoști vedeta noastră? ”Am fost amărât rău…”

Anunțul dureros făcut de Lora, la un an de la moartea mamei sale: „Cea mai grea zi din viața mea”