Serena, în vârstă de 37 de ani, e îmbrăcată într-un body mulat, negru, care îi lasă picioarele la vedere, și bogat accesorizată. De mână o ține pe Alexis, fetița ei de un an și două luni.

Alături de fotografie, Essence, o revistă pentru femeile de culoare, scrie: „Serena Williams este mamă la datorie și ucigătoare în același timp”.

La vederea fotografiei, toate fanele s-au declarat impresionate, cu mici excepții. Una ține să o întrebe pe sportivă dacă așa se îmbracă atunci când se joacă cu fiica ei.

La jumătatea lunii noiembrie, Serena a fost desemnată de revista GQ ”femeia anului”, însă pe coperta ediţiei americane a apărut un titlu intrigant, dacă nu chiar șocant. Alături de poza sportivei, îmbrăcată într-un body negru, stă scris „Bărbatul anului”. Cuvântul „bărbat” este tăiat și deasupra apare termenul de „femeie”, însă pus între ghilimele.

Coperta a născut numeroase controverse, generând tot felul de reacții. Mulți s-au întrebat de ce apare cuvântul „femeie” între ghilimele.

Vezi și Motivul incredibil pentru care Serena Williams nu sărbătorește ziua fetiței sale. Sâmbătă micuța împlinește un an!

Citește și: