Serena a dezvăluit în paginile revistei că a fost şocată când a aflat , cu o săptămână înainte de Australian Open, din ianuarie, că este însărcinată şi a făcut şase teste de sarcină ca să se convingă că într-adevăr va deveni mamă.   “Dumnezeule, nu se poate, am un turneu de jucat. Cum să joc la Australian Open (n.r. – turneu pe care l-a câştigat)? Aveam în plan să câştig la Wimbledon în acest an”, a dezvăluit sportiva. De altfel, Serena  a mărturisit că nu va sta mult pe bară și în ianuarie 2018 se va întoarce pe teren. „Nu cred că povestea mea a ajuns încă la final”, a precizat aceasta.

 

Nu a pregătit camera copilului

Mai mult, sportiva susține că nu se simte încă pregătită să devină mamă, recunoscând că nu a făcut încă nici o pregătire pentru venirea pe lume a copilului. „Nu am nimic…Nu am făcut absolut nimic pentru camera copilului. Nu știu ce să fac cu un copil. Încerc să mă bucur de puțina libertatea care mi-a mai rămas”, a mai spus Serena.

Citește și: Ezgi Asaroglu, actrița din „Bahar: Viața furată”, revine pe micile ecrane, după ce a trecut prin clipe extrem de grele. Ce a pățit vedeta

 

Imaginile au fost realizate de celebra fotografă Annie Leibovitz, care a pozat-o pentru prima dată pe Serena, când avea doar 16 ani, alături de sora ei, Venus.

Serena Williams, care şi-a întrerupt temporar cariera fiind însărcinată, a câştigat 72 de titluri în carieră, dintre care 23 de Grand Slam, şi a fost lider în clasamentul WTA timp de 319 săptămâni. Aceasta va aduce pe lume în luna septembrie  primul ei copil și urmează să se căsătorească cu  logodnicul ei,  Alexis Ohanian, co-fondatorul Reddit. Cei doi s-au cunoscut prima dată într-un hotel din Roma, în mai 2015, când Ohanian s-a așezat la o masă de lângă cea a Serenei.


Citește și: