Celebra jucătoare de tenis  a făcut publică prima imagine cu fiica ei, care a venit pe lume pe 1 septembrie și a dezvăluit și numele acesteia. Micuța se numește Alexis Olympia Ohanian Jr.„ V-o prezit pe Alexis Olympia Ohanian Jr”, a scris Serena la poza cu fiica ei.

Citește și:Halit Ergenc, celebrul actor  din “Suleyman Magnificul”,  vorbește deschis pentru prima dată despre experiența lui de tătic. Ce spune despre fiul lui

 

Serena Williams a anunțat că e însărcinată în luna aprilie

Serena a născut pe 1 septembrie la un centru din Palm Beach, Florida, iar anunțul a fost făcut de jurnalistul  Chris Shepherd. „Starul tenisului Serena Williams a născut o fetiţă de 3 kilograme şi 100 de grame. Atât mama cât şi bebeluşul se simt foarte bine”, a spus acesta.

 

Serena Williams, care şi-a întrerupt temporar cariera din cauza sarcinii, a câştigat 72 de titluri în carieră, dintre care 23 de Grand Slam, şi a fost lider în clasamentul WTA timp de 319 săptămâni. Aceasta  urmează să se căsătorească cu  logodnicul ei,  Alexis Ohanian, co-fondatorul Reddit. Cei doi s-au cunoscut prima dată într-un hotel din Roma, în mai 2015, când Ohanian s-a așezat la o masă de lângă cea a Serenei. Ea aflase că este însărcinată în ianuarie, cu două săptămâni înainte de Australian Open, unde a câştigat titlul. Serena va reveni pe teren cel mai probabil peste 6 luni. În august, Williams declara că vrea să revină pe terenul de tenis la trei luni după naştere şi nu se gândeşte să câştige mai puţine meciuri decât înainte de a rămâne însărcinată.

 

Citește și: