În urmă cu ceva timp, ea declara că își mai dorește cu ardoare copii, acesta fiind unul dintre motivele pentru care s-a retras de pe teren.

Sunt pregătită pentru acea zi, sunt pregătită pentru acea zi de peste un deceniu! Așadar, ați văzut filmul King Richard (n.r. – filmul biografic despre tatăl ei, Richard Williams) – știți că tatăl meu ne-a spus întotdeauna că trebuie să fim pregătite pentru asta. Știi, la sfârșitul zilei, cred că este foarte important să ai mereu un plan și cam asta am făcut. Întotdeauna am avut un plan.”, afirma Serena în emisiunea Entertainment Tonight.

Se pare că dorința i s-a îndeplinit, căci fosta tenismenă a anunțat că este din nou gravidă! Invitată la Gala Met, alături de soțul ei, Alexis Ohanian, Serena Williams le-a arătat tuturor că se pregătește să devină iar mamă. Ea mai are o fiică, pe Alexis Olympia Ohanian Jr., născută în 2017. Aceasta va împlini 6 ani în luna septembrie.

e-insarcinata-a-doua-oaraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Am fost atât de entuziasmată când Anna Wintour ne-a invitat pe toţi 3 la Met Gala”, a scris Williams pe Instagram, în dreptul unor imagini în care apare cu burtica de gravidă la vedere.

Într-un interviu acordat pentru Vogue, fosta sportivă a mărturisit că este încântată să împărtăşească marele secret cu fanii săi.

Mă simt bine acum. Pot să respir. Nu mai trebuie să mă mai ascund”, a spus Williams.

Cum s-au cunoscut Serena Williams și soțul ei: Un iepure devorat de un leopard i-a unit

Nu credea că va avea vreodată copii

Tot într-un interviu pentru aceeași publicație, mai vechi, Serena declara că, la începutul carierei sale, nu s-a gândit niciodată că va avea copii.

”Erau momente când mă întrebam dacă ar trebui să aduc copii în această lume, cu toate problemele care există. Niciodată nu m-am simțit bine sau confortabil cu copii în preajmă și mă gândeam că dacă voi avea vreodată un copil, voi angaja persoane care să aibă grijă de el 24/7”, mai spunea ea atunci, scrie People.

Totuși, de la nașterea fetiței sale, Serena nu a fost departe de ea decât 24 de ore, mărturisește tenismena.

Serena Williams, în vârstă de 41 de ani, este căsătorită cu Alexis Ohanian, fondatorul Reddit, un bărbat care pur și simplu o venerează.

Vezi și De ce nu nu îi serbează Serena Williams ziua de naștere fiicei sale: ”La noi nu se sărbătorește” Fosta sportivă a spus și motivul