După ce a pozat însărcinată pe coperta ediţiei americane a revistei Vanity Fair în luna august a anului trecut, șase luni mai târziu sportiva a repetat experiența pentru revista Vogue, numărul din februarie 2018.

Îmbrăcată într-un top roșu, care îi subliniază talia, cu un decolteu amplu, dar atipic, Serena, zâmbește în timp ce-și ține în brațe bebelușul perfect, îmbrăcat în alb.

”Când am văzut pentru prima dată coperta revistei Vogue, am avut lacrimi în ochi. Toate coperţile mele de la Vogue sunt speciale, dar faptul că o împart pe aceasta cu superba mea fiică Alexis Olympia, care este cea mai mică vedetă de pe coperta Vogue, a făcut acest moment de neuitat”, a scris vedeta pe Instagram.

Serena Williams a  devenit mamă pe  1 septembrie, când a adus  pe lume o fetiță perfect sănătoasă, de 3 kilograme şi 100 de grame. Anunțul că e gravidă a fost făcut în aprilie. Deși e fericită că în sfârșit e mamă, Serena are parte de provocări. În luna decembrie a anului trecut a trecut prin momente grele, când fiicei sale au început să-i crească dințișorii. Lipsită de experiență și depășită de situație, aceasta a cerut ajutorul mamei sale.

Citește și: