Vedeta are însă toate motivele să radieze de fericire, după ce a aflat sexul bebelușului.

Fosta jucătoare de tenis și soțul ei, Alexis Ohanian, se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară și recent au organizat o petrecere în cinstea bebelușului, prilej cu care au anunțat și sexul acestuia.

Cu toate că nici Serena nu știa dacă va fi fetiță sau un băiețel, aceasta a mărturisit că își dorește foarte mult să fie din nou mamă de fată, ea având-o deja pe Alexia și descoperind o imensă bucurie în a fi mamă de fată.

Petrecerea de baby shower a fost organizată într-un mod festiv și plin de culoare, chiar dacă protagoniștii au fost îmbrăcați lejer și fără fițe. Vedeta a fost oricum burtica Serenei, din ce în ce mai mare. Locația aleasă pentru eveniment a fost decorată cu baloane în toate culorile curcubeului, iar în centru era scris mesajul: „Următoarea noastră mare aventură”.

burtica-sportivei-e-tot-mai-mareSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Invitații s-au simțit minunat în mijlocul unui peisaj atât de vesel și relaxant, aranjat cu grijă pentru a-i onora pe Serena și bebelușul său așteptat.

„Sunt puțin emoționată pentru că nu am niciun plan de urgență în cazul în care se dovedește a fi băiat”, a mărturisit Serena Williams.

Fosta jucătoare de tenis va deveni din nou mamă de fetiță!

Serena Williams, în vârstă de 41 de ani, a impresionat pe toată lumea atunci când a sosit îmbrăcată în roz, lăsând să se întrevadă ce mult își dorea încă o fetiță. Invitații au fost cuceriți de modul în care fosta jucătoare de tenis și-a exprimat entuziasmul și emoțiile pe măsură ce momentul dezvăluirii se apropia.

Momentul cel mai așteptat al petrecerii a venit atunci când Serena Williams a tăiat tortul special pregătit pentru această ocazie. Cu toții au rămas surprinși să vadă că, în interior, tortul a fost de culoarea galbenă, un moment de prelungire a suspansului.

De ce nu nu îi serbează Serena Williams ziua de naștere fiicei sale: ”La noi nu se sărbătorește” Fosta sportivă a spus și motivul

La scurt timp după momentul tăierii tortului, cerul a fost luminat de drone, care au scris cu litere mari: „Este fată!”. A fost o explozie totală de fericire, dar Serena pur și simplu a radiat. Curând i se va împlini visul de a ține în brațe a doua sa fetiță. Cât despre Alexis, rar vezi un bărbat care să-și soarbă din ochi soția așa cum se întâmplă în cazul lui!

Vezi și Serena Williams este însărcinată pentru a doua oară! Cele mai recente fotografii cu sportiva. Și-a etalat burtica pe covorul roșu

Citește și:

Cât au costat rochiile nașei Roxana Ionescu, purtate la nunta lui Dani Oțil

Marius Elisei a ajuns de urgență la spital după un accident stupid! Fostul soț al Oanei Roman primele declarații: ”De gradul trei”