Vedeta, în vârstă de 36 de ani,  a devenit pentru prima dată mamă și deja se confruntă cu o situație care îi face mari probleme. Micuței Alexis au început să-i crească dințișorii, fapt pentru care plânge foarte mult. „Săraca Alexis Olympia simte un mare disconfort. A plâns așa mult. Trebuie să o țin în brațe până adoarme. Pentru a-i calma durerea am  încercat margele de chihlimbar pentru dinti,  prosoape reci, apă  homeopatică, dar nimic nu funcționează. Îmi rupe inima”, a scris Serena pe Instagram.

SerenaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Citește și:Kate Middleton a comis-o din nou. A încălcat o regulă a protocolului regal la care prințul William ținea foarte mult

Și-a chemat mama să o ajute

„Am nevoie să vină mama mea și să mă ajute ca să pot să dorm. Sunt așa stresată. Mă poate ajuta cineva. Aveți idei cum îi pot calma durerile?”, a mai postat jucătoarea de tenis. Fanii i-au sărit repede în ajutor și i-au dat câteva idei care ar putea fi de ajutor. Nu este prima dată când sportiva cere sfaturi de la alte mămici. Zilele trecute, ea a întrebat până la ce vârstă trebuie să-șia lăpteze fiica.

Williams și co-fondatorul Reddit, Alexis Ohanian, s-au căsătorit în luna noiembrie, într-o ceremonie superbă. EI formează un cuplu din 2015, iar în decembrie anul trecut și-au anunțat logodna.

Deși îi place foarte mult rolul de mămică, Serena este nerăbdătoare să se întoarcă  pe terenul de tenis, anunțând că va începe să joace din nou de luna viitoare.

Citește și: