Mihai Găinușă a renunțat la emisiune, după 14 ani în care a adus telespectatorilor cele mai amuzante perle din presă. Motivul pentru care prezentatorul a pus capăt colaborării cu Prima Tv a fost dezvăluit chiar de către el în cadrul unui interviu mai vechi.

Mihai Găinușă, vorbe dure la adresa lui Huidu

„Mi-am asumat responsabilitatea coordonării emisiunii când Șerban nu era capabil”, declara Mihai.

Deși au trecut aproape opt ani de la acel moment, Mihai nu poate da uitării atitudinea pe care a avut-o colegul său și, anul trecut, l-a descris pe Huidu ca fiind „arogant, neparolist și coleric, în sensul rău al cuvântului”.

Pe de altă parte. Șerban Huidu a dezvăluit că a încercat, în repetate rânduri să îl contacteze pe fostul coleg pentru a relua legătura și a acorda o nouă șansă prieteniei lor. Încercările sale s-au lovit, însă, de tăcerea lui Mihai, iar Șerban a încetat să încerce o apropiere.

Șerban a dezvăluit că, în urmă cu doi ani, i-a telefonat de peste zece ori lui Mihai, în speranța că prezentatorul va fi dispus să discute cu el.

„În urmă cu doi ani, când am aniversat 20 de ani de emisiune, am încercat să ne bucurăm cu toții, cei care am lucrat la această emisiune cândva, în diverse moduri. Personal, l-am sunat pe Mihai Găinușă de cel puțin zece ori.

Mi-ar fi plăcut să mai prezinte o dată în plus emisiunea. Nu mi-a răspuns însă niciodată, la niciun apel de-al meu! Ca atare, nimic pe tema asta nu cred că mai ține de mine!”, a declarat Șerban Huidu, conform Impact.

Cu ce se ocupă Mihai Găinușă după ce a renunțat la emisiune

În prezent, Mihai Găinușă nu mai activează în televiziune și a revenit la prima sa dragoste, radioul. El prezintă o emisiune alături de Oana Paraschiv, la postul de radio Național TV. Emisiunea paote fi ascultată în fiecare dimineață, începând cu ora 7.00.

Șerban Huidu a renunțat să mai prezinte emisiunea care i-a adus celebirtatea, dar nu a renunțat la televiziune. El a declarat că va face în continuare parte din echipa „Cronica Cârcotașilor”, dar din postura de producător. Șerban simte nevoia unui nou proiect și a unei relansări profesionale.

„Schimbările se fac pe parcurs, nu sunt radicale şi imediate. Vor fi parodiate mai multe emisiuni, iar parodia – aşa cum avem, de exemplu, Denise Pilafai – va fi folosită în continuare în emisiune.

Am updatat şi departamentul de bâlbe, acum este digitalizat. Sistemul de monitorizare permite acum formatul HD pentru bâlbele pe care le prezentăm. Toată emisiunea va fi HD, inclusiv bâlbele”, a povestit Șerban, despre schimbările din formatul celebrei emisiuni. 

Vezi și Ce meserie a avut Mihai Găinușă înainte de a deveni celebru: ”Nu ştiam să fac nimic”

Citește și:

Andreea Antonescu iubește din nou! Artista a făcut dezvăluiri despre noul bărbat din viața ei

Dana Grecu revine la TV după o pauză de patru ani. Unde o vom putea urmări?