Șerban Copoț a petrecut sfârșitul săptămânii trecute în spital împreună cu fiul lui, Tedi. Micuțul, în vârstă de cinci ani, a fost diagnosticat cu gastro-enterocolită și a fost internat de urgență. Tatăl lui s-a internat, la rândul său, în aceeași rezervă, pentru a-i fi alături.

Tedi a luat, se pare, virusul de la gradiniță, fapt care l-a făcut pe artist să se confeseze pe pagina sa de Facebook mustrându-i pe cei care își trimit copiii la grădiniță sau la școală știind că sunt bolnavi și răspândind astfel virusul printre colegii micuților.

Cum a început totul

“În noaptea de joi spre vineri Tedi a avut reprize violente de vomă. Săracul vomita chiar și în timp ce dormea. Dimineața ne-am dus de urgență la spital, iar medicii ne-au recomandat să ne internăm imediat, mai ales că s-ar putea îmbolnăvi și fratele lui mai mic. Am dormit alături de el zilele acestea în rezervă. Tedi este un băiat foarte curajos, nu a plâns deloc atunci când i s-a pus branula și i s-a luat sânge. Am stat internați, ne-am adus cărți de colorat și de citit pentru a trece timpul cât mai ușor”, povestește Șerban.

Artistul condamnă părinții dezinteresați

Direct din rezerva unde era internat cu fiul lui, Șerban a vorbit cu fanii săi, în două live-uri pe pagina lui de socializare, despre inconștiența sau ignoranța cu care unii părinți își trimit copiii la grădiniță ori la școală știind că au gastro-enterocolită.

serban-copot-spital-tedi-1

Micuțul Tedi și tătăl lui, Șerban, în rezerva de spital.

Șerban Copoț a fost cu atât mai îngrijorat cu cât virusul ar fi putut ajunge și la băiatul lui cel mic, Alexandru, în vârstă de șase luni. Din fericire, micuțul este bine.

“Aveți grijă de puii voștri pentru că nu este deloc plăcut. Dacă observați simptome, mergeți imediat la doctor. Stați în legatură cu medicul pediatru, vorbiți cu el și, dacă este cazul, mergeți și va internați alături de copii”, le-a declarat Șerban miilor de oameni care au urmărit înregistrările video și care i-au transmis mesaje de încurajare.

Credit foto: arhiva personală