„Suntem 4 frati. Eu sunt cel mai mic. 4 copii crescuti cu drag de parinti. Săptămâna asta ne-am luat rămas bun de la tata. Mi-a fost tare greu dar mi-am reamintit cât de mult mă mândresc cu familia mea. Îi iubesc și îi voi iubi etern. Pretuiți-vă părinții cât îi aveti aproape. Noi o mai avem doar pe mama. P.S. Am stat offline pentru că așa am considerat eu că trebuie să fac. Am primit sute de mesaje în urma scăpării în presa a acestui necaz care mi-a lovit familia. Vă mulțumesc mult pentru mesajele de incurajare!”, a scris concurentul de la Asia Express, pe pagina lui de facebook, alături de o poză în care apare alături de frații săi.

 

Șerban și-a pierdut tatăl la doar câteva zile, după ce a povestit în cadrul emisiunii Asia Express,cât de mult își iubește tatăl și frații, amintindu-și de un moment periculos prin care au trecut fratele și tatăl lui, care sunt marinari.

Citește și: Micuța Iris a adus multă fericire în viața Gabrielei Cristea.  Tavi Clonda i-a făcut vedetei cea mai frumoasă declarație de dragoste

Șerban Copoț are doi copii

De altfel, fostul component al trupei „Animal X’ este un familist convins. El formează cu soția lui, Roxana,  un cuplu de 18 ani. Cei doi s-au căsătorit în mare secret după 10 ani de relație și au împreună doi copii. Șerban ne-a povestit într-un interviu mai vechi că cea mai mare dorință a lui era să devină tata până la 30 de ani, ceea ce s-a și întâmplat.

Doamne, visurile mele din copilărie au fost depășite de mult timp! Dumnezeu m-a binecuvântat cu mult noroc și șansă. Am și muncit când a fost vorba de muncă, dar am și cules roade. Poate nu așa cum se așteaptă alții, dar fiecare cu valorile lui. Cel mai recent vis mare al meu a fost să am copil la vârsta de 30 de ani și mi s-a împlinit. Acum am făcut 35 și am doi. Sunt extaziat! Din punctul de vedere al familiei sunt în grafic. Cariera a avut multe suișuri și coborâșuri. Am avut suișuri atât de mari încât mă sufocam din cauza lipsei aerului și coborâșuri atât de adânci încât abia mai puteam ridica fruntea să pot privi înainte. Vreau să îmi trăiesc viața modest și fericit! E oare prea mult ce îmi doresc?’, ne-a declarat Șerban într-un interviu mai vechi.

„ Încerc să fiu alături de familia mea și cu gândul și cu fapta. Vreau ca băieții mei să fie deschiși la minte, dezinvolți, să aibă o cultură generală cât mai vastă și să aibă maniere. Eu vreau să cresc gentelmeni, nu buruieni. Asta necesită foarte mult timp din partea mea și a Roxanei, dar nu este o problemă pentru noi’, ne-a mai spus artistul.

Citește și: