Capatos i-a avut invitați aseară în emisiunea Xtra Night Show pe Cosmin Seleși, Andrei Ștefănescu și Iuliana Tudor, unde au vorbit despre ce se întâmplă în reality show-ul „Asia Express”. Pentru că vorbea cu Seleși despre Șerban Copoț, cu care a făcut echipă în celebrul concurs, Capatos a ținut să-i transmită condoleanțe lui Șerban, pentru pierderea suferită.

Vestea tristă nu i-a picat prea bine nici lui Seleși, care se pare că nu știa prin ce moment dureros trece prietenul lui, însă l-a rugat pe Capatos să schimbe subiectul. „Hai să nu vorbim despre asta. Lui Șerban nu i-ar plăcea”, a spus Seleși.

 

Anunțul trist vine la doar câteva zile după ce Șerban a povestit în cadrul emisiunii Asia Express, un moment periculos prin care au trecut fratele și tatăl lui, care sunt marinari.

Șerban Copoț are doi copii

De altfel, fostul component al trupei „Animal X” este un familist convins. El formează cu soția lui, Roxana,  un cuplu de 18 ani. Cei doi s-au căsătorit în mare secret după 10 ani de relație și au împreună doi copii. Șerban ne-a povestit într-un interviu mai vechi că cea mai mare dorință a lui era să devină tata până la 30 de ani, ceea ce s-a și întâmplat.

Doamne, visurile mele din copilărie au fost depășite de mult timp! Dumnezeu m-a binecuvântat cu mult noroc și șansă. Am și muncit când a fost vorba de muncă, dar am și cules roade. Poate nu așa cum se așteaptă alții, dar fiecare cu valorile lui. Cel mai recent vis mare al meu a fost să am copil la vârsta de 30 de ani și mi s-a împlinit. Acum am făcut 35 și am doi. Sunt extaziat! Din punctul de vedere al familiei sunt în grafic. Cariera a avut multe suișuri și coborâșuri. Am avut suișuri atât de mari încât mă sufocam din cauza lipsei aerului și coborâșuri atât de adânci încât abia mai puteam ridica fruntea să pot privi înainte. Vreau să îmi trăiesc viața modest și fericit! E oare prea mult ce îmi doresc?”, ne-a declarat Șerban într-un interviu mai vechi.

„ Încerc să fiu alături de familia mea și cu gândul și cu fapta. Vreau ca băieții mei să fie deschiși la minte, dezinvolți, să aibă o cultură generală cât mai vastă și să aibă maniere. Eu vreau să cresc gentelmeni, nu buruieni. Asta necesită foarte mult timp din partea mea și a Roxanei, dar nu este o problemă pentru noi”, ne-a mai spus artistul.

 

Citește și: