„Am aşa, din când în când, câte un sentiment de bucurie când mă gândesc cât de norocos sunt că te am. Mă apucă aşa din senin şi îmi aruncă pe față un zâmbet hoț, de parcă aş avea toți sacii în căruță. Şi te am pentru tot restul vieții, nu doar până la următoarea criză de vârstă.

Pentru că… am fost făcuți unul pentru celălalt. Pentru că… dragostea nu durează doar 3 ani. Pentru că… îmi ştii toate defectele şi cu toate astea nu ai fugit. Pentru că… mi-ai dăruit o familie pe care o creştem şi o ocrotim împreună, dar mai ales pentru că eşti jumătatea mea.

Jumătatea aia bună. La mulți ani jumătatea mea cea bună. La mulți ani, puiule! În mod normal nu sunt genul care să îşi arate sentimentele în public, însă, când e vorba de tine, nu mai am nici o ruşine”, a scris Șerban Copoț, pe Facebook, de ziua soției sale.

serban-copot-sotie-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Soția lui Șerban Copoț, o mamă discretă cu trei copii

În 2015, soția lui Șerban Copoț, Roxana Stan, trăia o dramă, coşmarul oricărei mămici. Gravidă a doua oară la momentul respectiv, tânăra a suferit un avort spontan, veste care a răvăşit-o, pentru că amândoi îşi mai doreau un copil. Însă a ieșit soarele pe strada lor, iar familia li s-a mărit de atunci cu încă doi copilași.

Tudor este fiul cel mare, apoi a venit pe lume Alex, iar în 2020 s-a născut și fiica lor, Luna. Cei doi sunt împreună de 16 ani și s-au căsătorit în 2015, când fiul lor cel mare avea 4 anișori. Într-un interviu pentru Libertatea pentru Femei, Șerban Copoț a spus cum l-a cucerit frumoasa Roxana: „Răbdarea, bunul simț ardelenesc și, pot spune cu mâna pe inimă, că este o mamă dedicată total familiei. Și, da, este și frumoasă, deșteaptă și devreme acasă. Și, da, sunt mai norocos decât prevede legea!”, dezvăluia Șerban Copoț.

Citește și: Șerban Copoț, confesiuni despre viața de familie: „Soția are, de fapt, patru copii!”

Citește și: Șerban Copoț, mesaj emoționant și dureros după moartea tatălui său: „Prețuiți-vă părintii cât îi aveți aproape”