Șerban Copoț, căsătorit și tată a trei copii, e pasionat de protecția mediului și acesta este domeniul în care va studia mai departe. Un domeniu care l-a pasionat de la început, dar atunci nu exista specializarea dorită.

Acum, că timpurile s-au mai schimbat, acesta a decis să revină la visul său. La mulți ani distanță de la absolvire, prezentatorul TV s-a reîntors la școală și studiază de zor, după cum se poate vedea din postările sale din social media.

De altfel, nu multă lume știe că el este și președintele unei asociații în domeniu încă din anul 2006. Ceea ce înseamnă că niciun moment nu s-a depărtat de adevăratele sale preocupări.

”M-am reapucat de școală la 41 de ani, să îmi continui studiile pe care le am în domeniul Protecției Mediului. Acum fac o specializare pe amprentă de carbon și tot ce înseamnă subiectul acesta, schimbări climatice.

Noi am scos primul calculator de nișă de CO2 din sud-estul Europei în 2009 și acum ne pregătim, lucrăm la un software să scoatem o aplicație tot pentru amprenta de carbon, dar mult mai complexă”, a declarat la Antena Starscel cunoscut cândva cu pseudonimul Hienă, pe vremea când activa în trupa animal X.

Ce se întâmplă cu trupa Animal X

Și pentru că tot vorbim despre muzică, tot o veche pasiune a prezentatorului TV, acesta a venit cu o veste care va bucura fanii. E drept, nu imediat, ci pe termen lung: ”Evident că ne este dor de stat în studio, de scenă. Dar nu se va petrece lucrul acesta în scurt timp, ca să zic așa. Noi nu ne-am despărțit, doar am luat o pauză. La un moment dat o să revenim.”, a mai spus el.

Iar dacă nu mai țineți minte cum a debutat Animal X, a povestit la un moment dat tot Șerban. Debutul a fost în ‘99, când ne-am întâlnit la TV Neptun cu băieţii de la 3rei Sud Est. Noi am venit să dansăm, iar Laurenţiu văzând ce succes aveam, trăgeau fetele la noi, dădeam autografe, ne-a întrebat: „Ştie vreunul dintre voi să cânte?“

Eu zic: „Da, binînţeles“. „Păi nu vreţi să vă fac un album?“, „Aaa, nu, nu vrem aşa ceva“. Dar până la urmă aşa a început totul”, a povestit Șerban Copoț, într-un interviu pentru Adevărul.

Fără îndoială, cu atâtea preocupări aproape de suflet (navigația e una chiar necunoscută publicului), Șerban este un adevărat exemplu pentru cei trei copii și săi!

Iar unul dintre aceștia a terminat, zilele trecute, clasa 0. ”Gata şi clasa zero! Căpitanul Măslină este gata de vacanța de vară! Emoții multe la serbare, cu râsete şi veselie din belşug.

Şi, da, domnişoara învățătoare seamănă cu mami (el a fost foarte încântat de acest aspect) ”, scria zilele trecute Șerban pe Facebook.

Cine este femeia care i-a dăruit trei copii și ce spune prezentatorul TV despre ea

”Mami” este femeia căreia artistul îi este recunoscător până la cer și înapoi. ”Ce fel de fraze să descriu dragostea pe care ți-o port şi recunoştința pentru toată răbdarea pe care o ai cu noi? M-ai ajutat să construiesc o familie, mi-ai dăruit 3 copii minunați şi eu tot consider ca nu s-a inventat un „mulțumesc” suficient de cuprinzător pentru tot. E ziua ta, şi după „n-şpe” melodii de dragoste scrise, o să mă rezum la un La mulți ani spus din tot sufletul meu, pentru că astăzi muzele sunt bâlbâite la fel ca mine”, scria Șerban Copoț anul trecut, de ziua soției sale.

doi-dintre-copiii-luiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Șerban Copoț, confesiuni despre viața de familie: „Soția are, de fapt, patru copii!”

Șerban și Roxana au mers la starea civilă în anul 2015, când băiețelul lor cel mare avea 4 ani. În vara anului 2021 a avut loc botezul mezinei familiei. Cei doi au sărbătorit 16 ani de relație în luna aprilie.

Vezi și Șerban Copoț, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale. Femeia suferă de cancer: „E sub tratament și o să fie …”

Citește și:

Daniela Crudu și-a botezat fetița! Petrecerea a avut loc în România, iar locația e de vis!

Fiul lui Horia Brenciu a împlinit 9 ani: „E fericirea mea! E profesorul meu! E viața mea!”. Toma e adorabil în cele mai noi poze