Selma Blair a cerut în instanță un ordin de restricție împotriva iubitului ei, după ce a susținut că acesta a atacat-o fizic luna trecută și a amenințat-o cu moartea, în timp ce se afla în casa ei din Los Angeles.

Selma Blair a dezvăluit că incidentul dintre ea și fostul iubit, Ronald Carlson, a avut loc pe 22 februarie, în casa ei. În urma unor certuri, vedeta a explicat că fostul ei partener, în vârstă de 52 de ani, s-a aruncat asupra ei în timp ce ea zăcea slăbită de tratament pe canapea și a început să o sugrume.

În documentele juridice, Blair a explicat că fostul ei partener „a sugrumat-o și a zgâlțâit-o agresiv, din cap și din umeri” în timp ce ea stătea întinsă pe canapea.

Raportul susține că Selma Blair era sub tratament în momentul presupusului atac și i-a spus lui Carlson că nu se simțea bine. În scurt timp, bărbatul ar fi devenit violent verbal și ulterior și fizic. „Nu ești în stare de nimic, ești o invalidă bună de nimic. Nu merit asta, pot să fiu cu cineva mult mai bun decât tine.”, i-ar fi spus acesta, conform People.

Vedeta a declarat, de asemenea, că în timpul atacului și-a pierdut cunoștința, după ce fostul ei partener i-ar fi acoperit fața și gura cu mâinile, lăsând-o în imposibilitatea de a mai respira. A apucat însă să ceară ajutor, apelând inclusiv la Poliție.

Medicii ajunși la fața locului au decis să o ducă pe actriță la spital pentru investigații și îngrijire de specialitate, după ce aceasta începuse să sângereze din nas.

Carlson a fost arestat pentru infracțiunea de violență domestică, însă bărbatul a negat acuzațiile. Ulterior, actrița în vârstă de 49 de ani a obținut ordinul de restricție împotriva lui.

Actrița se luptă de ceva vreme cu scleroza multiplă, ajungând să se deplaseze cu ajutorul unui baston. Blair a făcut public diagnosticul de boală autoimună în octombrie 2018.

Vezi și Selma Blair nu se lasă doborâtă de boală. Reușita extraordinară a actriței

Citește și:

Kelly Clarkson a divorțat oficial de Brandon Blackstock. Procesul a durat aproape 2 ani

Cum arată băiatul Ancăi Țurcașiu, la 23 de ani. Tânărul seamănă bine cu mama lui! Uite cu ce se ocupă