Considerată una dintre cele mai frumoase și apreciate actrițe de la Hollywood, Selma Blair a primit în urmă cu doi ani, cell mai cumplit diagnostic: scleroză multiplă. A fost nevoită să facă mai multe runde de chimioterapie, s-a ras în cap și a trecut prin dureri cumplite, dar cu toate acestea celebra actriță nu se lasă învinsă de boală și continua să zâmbească și să se bucure de viață de dragul fiului ei, Arthur(8 ani).

Se deplasează cu greutate, a albit, a rămas fără păr, dar nu a făcut din asta o tragedie, ci continuă să lupte zi de zi cu acestă boală nemiloasă.

Mai mult, ea și-a uimit fanii cu postarea unei noi imagini cu ea, în care apare într-un costum de baie negru. La 48 de ani, Selma se recuperează rapid și în ciuda bolii, arată la fel de bine ca în tinerețe.  

EXCLUSIVE: Selma Blair is Pictured Stepping Out in Los Angeles.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Părul vedetei a început să crească și a renunțat la firele albe, vopsindu-se brunetă, semn că starea ei e mult mai bună.

View this post on Instagram

Water water. Don’t forget to drink it.

A post shared by Selma Blair (@selmablair) on

Întrebată de fani cum mai stă cu sănătatea, Selma le-a spus că starea ei se îmbunătățește și că este în remisie. Aceasta a făcut transplant de celule stem și chimioterapie. Scleroza multiplă i-a afectat capacitatea motrică și vederea, actrița recunoscând că nu mai vede aproape deloc cu un ochi.

Selma recunoaște că această afecțiune îi dă mari dureri de cap: ‘Sunt handicapată. Cad câteodată, scap chestii pe jos’.

În plus, întrebată cum face față celor mai grele zile, Blair a răspuns: „Mă așez în pat și nu mă mișc. Altă soluție nu am, nu pot să fac totul. Fiul meu înțelege situatia, iar eu am învățat să nu mă mai simt vinovată.”

Foto: Profimedia

Citește și:

Lavinia Pîrva a dezvăluit cum a slăbit 30 de kilograme. Ce regulă a respectat cu strictețe

Schimbare importantă în viața Mirelei Vaida. Ce decizie a luat prezentatoarea: ”Noi, mamele de băieți… Am zis gata. Stop!”