Concret, cântăreața și actrița în vârstă de 25 de ani și-a ras o parte din cap, mai exact părul de la ceafă.

”Întotdeauna am nevoie de o schimbare subtilă”, a scris ea pe Instagram, postând o fotografie în care poartă o coadă împletită, iar sub ea se vede părul ras.

Always need a subtle change. @puma Germany family time ? grateful for the welcome!

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

În ultimii ani, Selena a cam renunțat la aspectul de fată cuminte, cu părul lung și brunet, făcând câteva schimbări. La un moment dat a încercat chiar un bob platinat. Toate acestea au ajutat-o să se transforme din adolescenta din filmele Disney în prințesa pop care este astăzi. Singura constantă în viața ei e relația cu suișuri și coborâșuri cu cântărețul Justin Bieber.

Ideea de a face această schimbare de look a fost a artistei și nu a stilistei sale, așa cum se întâmplă de obicei, care a mărturisit pe o rețea socială că și ea a fost uimită, dar deopotrivă încântată, de decizia Selenei.

Selena Gomez a dezvăluit recent că suferă de o boală autoimună, lupus, care îi face viața un coșmar. Dijn cauza acesteia a fost nevoită, nu cu mult timp în urmă, să facă un transplant de rinichi. E motivul pentru care s-a implicat într-o campanie, alături de Puma, pentru a strânge bani pentru cercetările în acest domeniu. Momentan, vedeta se află în Germania pentru7 a se întâlni cu reprezentanții Puma.

Foto: Instagram

Vezi și O cântăreață celebră are mari probleme de sănătate, iar cea mai bună prietenă a ei i-a salvat viața

Citește și: