Selena Gomez se află în lumia reflectoarelor de la o vârstă fragedă, făcând furori cu rolurile ei în filmele Disney, dar și cu cântecele ei. De-a lungul timpului silueta ei a suferit modificări.

Gomez  și-a făcut apariția zilele trecute, la premiile American Music iar fanii s-au șocat când au văzut-o. Mulți au crezut că artista în vârstă de 27 de ani este însărcinată, aceasta luând mult în greutate și purtând o  rochița galbenă scurtă, ce nu prea  avantaja. Însă, după o perioadă în care a preferat să nu vorbească despre acest subiect, vedeta și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu și a dezvăluit ce s-a întâmplat în realitate.

Selena a pierdut lupta cu kilogrameleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Selena Gomez a fost diagnosticată cu Lupus, dar a avut de suferit și din cauza problemelor cu rinichii, iar toate acestea au condus la apariția kilogramelor în plus.

Selena Gomez a fost diagnosticată cu Lupus

Ea a explicat că silueta ei a avut de suferit din cauza unei combinații de factori, printre care și medicamentele pe care trebuie să le ia tot restul vieții ei, în urma transplantului de rinichi prin care a trecut în 2017.

“Am experimentat asta cu fluctuația de greutate pentru prima dată. Sufăr de lupus și am problemele cu rinichii și hipertensiunea arterială, așa că mă confrunt cu o mulțime de probleme de sănătate, iar pentru mine acesta a fost momentul în care am început să observ mai multe lucruri legate de imaginea corpului meu“, a spus Selena Gomez, potrivit today.com.

Afecțiunile cu care a fost diagnosticată și medicamentele care i-au fost prescrise în ultima perioadă au avut un efect vizibil asupra siluetei Selenei Gomez. Vedeta a măturisit că schimbarea prin care a trecut din punct de vedere fizic i-a făcut pe cei din jur să o trateze foarte urât, lucru care a afectat-o puternic.

Artista s-a simțit atacată de fani, iar faima și succesul ei nu au ajutat-o să treacă mai ușor peste această experiență și ea se teme că astfel de experiențe pot să-I afecteze foarte  tare pe fanii ei tineri.

Actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez a declarat că social media a fost „teribilă” pentru generaţia ei, pledând în acelaşi timp pentru o limitare a timpului petrecut online. Ea a făcut această declaraţie, în vară,  la Festivalul de Film de la Cannes, unde se afla pentru promovarea celui mai recent film în care joacă, „The Dead Don’t Die”.

„Cred că lumea noastră trece prin foarte multe, în mod evident. Pentru generaţia mea în mod special, social media a fost teribilă”, a precizat ea, atrâgând totodată atenţia că mulţi tineri nu sunt la curent cu ştirile importante.

„Este o platformă utilă, dar mă sperie când văd tineri care nu sunt la curent cu adevărat cu ştirile”, a adăugat ea.

Cu 150 de milioane de fani pe Instagram, Selena a fost depăşită anul trecut de către fotbalistul Cristiano Ronaldo, în prezent cea mai urmărită persoană de pe această platformă de socializare.

Citește și: