Ajunsă acum la 29 de ani, Selena Gomez se află în lumina reflectoarelor de la o vârstă fragedă, făcând furori cu rolurile ei în filmele Disney, dar și cu cântecele ei. De-a lungul timpului silueta ei a suferit modificări.

Recent, ea a fost surprinsă în Los Angeles pe stradă, total nearanjată, fără pic de machiaj, cu părul dezordonat, în șlapi și purtând o pereche de pantaloni comozi și un top scurt care îi lasa abdomenul deloc măgulitor la vedere.

*EXCLUSIVE* Selena Gomez bares midriff in a crop top while out for lunch in LASeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Selena Gomez a fost diagnosticată cu Lupus, dar a avut de suferit și din cauza problemelor cu rinichii, iar toate acestea au condus la apariția kilogramelor în plus.

Selena Gomez a fost diagnosticată cu Lupus

Ea a explicat că silueta ei a avut de suferit din cauza unei combinații de factori, printre care și medicamentele pe care trebuie să le ia tot restul vieții ei, în urma transplantului de rinichi prin care a trecut în 2017.

“Am experimentat asta cu fluctuația de greutate pentru prima dată. Sufăr de lupus și am problemele cu rinichii și hipertensiunea arterială, așa că mă confrunt cu o mulțime de probleme de sănătate, iar pentru mine acesta a fost momentul în care am început să observ mai multe lucruri legate de imaginea corpului meu“, a spus Selena Gomez, potrivit today.com.

Afecțiunile cu care a fost diagnosticată și medicamentele care i-au fost prescrise în ultima perioadă au avut un efect vizibil asupra siluetei Selenei Gomez.

Vedeta a măturisit că schimbarea prin care a trecut din punct de vedere fizic i-a făcut pe cei din jur să o trateze foarte urât, lucru care a afectat-o puternic.

Actriţa şi cântăreaţa Selena Gomez a declarat că social media a fost „teribilă” pentru generaţia ei, pledând în acelaşi timp pentru o limitare a timpului petrecut online.

„Cred că lumea noastră trece prin foarte multe, în mod evident. Pentru generaţia mea în mod special, social media a fost teribilă”, a precizat ea, atrâgând totodată atenţia că mulţi tineri nu sunt la curent cu ştirile importante.

„Este o platformă utilă, dar mă sperie când văd tineri care nu sunt la curent cu adevărat cu ştirile”, a adăugat ea.

Citește și: Reacția iubitului Lidiei Buble după ce a văzut-o la TV în Asia Express. Cei doi sunt împreună la Madrid

xAdda și Cătălin Rizea, din nou părinți? Anunțul artistei: „Cătă are zâmbetul ăsta de acum…”