Selena Gomez nu a mai rămas indiferentă și, într-un live recent pe TikTok, i-a pus la punct pe cei care i-au tot atras atenția că s-a îngrășat, mai ales după apariția ei la Gala Globurilor de Aur, din ianuarie 2023.

Potrivit BBC, fosta iubită a lui Justin Bieber a explicat că medicația pentru lupus, boala autoimună cu care a fost diagnosticată în 2014, face ca organismul ei să rețină apă.

„Din cauza medicamentelor pe care le iau pentru lupus, rețin multă apă. Acestea m-au făcut să mă îngraș. Când nu le iau, tind să slăbesc. Cu toate astea, medicamentele mele sunt importante și cred că mă ajută să duc o viață normală”, a declarat Selena Gomez.

Citește și: Atenție la lupus! Este boala care imită alte boli!

Ea a avut o reacție dură și la adresa celor care au criticat-o pentru kilogramele în plus. „Lăsați-mă în pace! Oamenii nu ar trebui să fie rușinați de corpurile lor. Nu sunt un model și nu am fost niciodată. Cred că toți oamenii sunt minunați și nu ar trebui să se țină cont de cum arată. Îi încurajez pe toți cei care se simt rușinați și care trec prin așa ceva”. 

Selena Gomez, în 2023 și în 2015. Foto: Profimedia

Selena Gomez, diagnosticată cu lupus și cu tulburare bipolară

Selena Gomez, născută pe 22 iulie 1992, în Texas, a devenit celebră încă din adolescenţă, când a jucat în serialul „Wizards of Waverly Place” (2007 – 2012), difuzat de Disney Channel. La sfârşitul lunii august 2016, a anunţat că va lua o pauză în carieră pe termen nedefinit, pentru a-şi reveni după o perioadă dificilă, marcată de atacuri de panică şi depresie, ce ar putea fi efectele secundare ale maladiei lupus cu care a fost diagnosticată în 2014.

Artista a anulat, de asemenea, jumătate din turneul ei „Stars Dance”, în 2014, după acel diagnostic. A mai lansat albumele de studio – „Stars Dance” (2013) şi „Revival” (2015).

Selena GomezSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

În 2020, în timpul unei discuţii online cu Miley Cyrus, Selena Gomez a dezvăluit că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară. La finalul anului 2018, presa americană a scris că actriţa s-a internat într-un centru pentru a primi îngrijiri pentru o afecţiune psihică.

„Recent, am fost la unul dintre cele mai bune spitale psihiatrice din America, McClean, şi am discutat că după ce am trecut prin tot felul de lucruri, am realizat că sunt bipolară”, i-a spus Gomez lui Cyrus. „Am aflat mai multe informaţii şi chiar mă ajută. Nu mă sperie, odată ce ştiu despre ce e vorba”, spunea Gomez, în discuția cu Cyrus, potrivit News.ro, care citează The Hollywood Reporter.

Citește și: Selena Gomez a vorbit pentru prima dată de despărțirea de Justin Bieber. A fost abuzată de artist. „A fost foarte dificil …“

Citește și: Lupusul în sarcină – cum eviți complicațiile pentru tine și copil