Vedeta a declarat la Vorbește lumea, pe Pro TV, că de când formează un cuplu cu acesta s-a apucat și de sport. „Suntem împreună de peste doi ani. Datorită lui m-am apucat de sport.

Niște prieteni comuni ne-au făcut cunoștință de Revelion. A doua oară ne-am văzut la scurt timp după, pentru că amândoi ne doream să ne revedem. Și de atunci am rămas împreună.

Este, din toate punctele de vedere, jumătatea mea. Are exact jumătate din vârsta mea”, a spus Tania Budi.

Faptul că s-a apucat și de sport o ajută să se mențină tânără. „Încă n-am ajuns la injecţii sau la operaţii, totuşi există nişte metode de întreţinere şi prevenire fantastice. În ziua de azi, dacă vrei, poţi să nu mai îmbătrâneşti.

Eu mănânc foarte sănătos, iar dacă încep să mă duc şi la sport, atunci chiar că mai încep o facultate peste cinci ani! Cam acesta este spiritul meu acum”, a declarat Tania.

Totuși, pentru ceva nu a avut timp Tania. ”Dacă aș da timpul înapoi? Aș vrea să am 18 ani. Sunt multe de recuperat, chiar și dacă m-aș întoarce la 30 de ani”, spune ea. ”Eu sunt mulțumită cu tot ce am, dar dacă ar fi să dau ceva înapoi, ar fi timpul”

”Foarte mulți ani m-am văzut mamă. Nu cred că aș mai avea răbdare. Nu pot avea grijă de un cățel, dar de un copil… M-am gândit și la înfiat, dar nu am fost încă pregătită!”, admite ea.

Tania Budi a povestit și despre viața ei de zi cu zi: ”Cafea beau, un deget nu mișc dacă nu beau dimineața. Și cățelul așteaptă, nu are nicio prioritate!”.

Nu s-a ferit nici să aducă în discuție portretul robot al bărbatului ideal: ”Să fie un domn iubitor, cu orice fel de resurse. Îmi plac oamenii care iubesc tot ce e în jurul lor”.

Vezi și Cum arată mama Taniei Budi! De aici a moștenit Tania ochii!

Citește și:

Ce cadou a primit Lavinia Pîrva de ziua ei?

La 38 de ani și mamă a trei copii, Mirela Vaida și-a permis să pozeze așa: ”Ești urâtă…”