Dar cum reușește să se mențină astfel soția lui Ilie Năastase, mai cu seamă că nu e o adeptă a operațiilor estetice sau ședințelor la clinicile de înfrumusețare ori saloane.

Sinceră și directă, vedeta a recunoscut fără ocolișuri care este secretul ei, unul pe care nu îl recomandă nimănui și care a trimis-o și la spital și nu o dată: ”Sunt foarte sinceră cu voi. Ce fac să arăt bine? Fac foamea. Da, pentru că după o vârstă se cam depune tot.

La 22 de ani, după ce am născut, într-o lună, de la 75 kg am ajuns la 59 de kilograme. De atunci am încercat să mă mențin. Pe la 43 de ani am facut ulcer perforat și am fost operată de urgență. Fac foamea în continuare, deși am antecedente”.

E printre puținele vedete care recunosc deschis că fac mari sacrificii pentru felul în care arată, unele chiar nesănătoase.

cum-se-mentine-ioana-nastaseSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

O singură masă pe zi

Concret, ce mănâncă Ioana Năastase atunci când mănâncă? ”Dacă vă spun ce mănânc într-o zi, râdeți de muriți. Am meniul meu de foame, ca să zic așa. Dimineața beau un litru de apă și o cafea cu lapte. După-amiază mănânc ori mămăligă cu brânză și smântână, ori pește sau fructe de mare, ori o salată. Atât.

Apoi, non-stop apă, seara un fruct și 4 masaje pe săptămână. Da, am o singură masă pe zi. Nu vă spun să faceți ca mine, pentru că nu e bine!”.

Poate face mult sport, poate să cu orele la sală, dacă ține atât de mult la felul în care arată? Nici gând, a explicat soția tenismenului. Și nici la alte artificii nu apelează.

”Nu fac sport, doar masaj, care mă ajuta foarte mult. Nu am operații, în afară de silicoane, nu pierd vremea pe la esteticieni și saloane de înfrumusetare, dar recunosc, nu mănânc cum trebuie”, a povestit pentru Click!, Ioana Năstase, în urmă cu ceva timp.

O rochiță roșie ca focul, plete ca abanosul, trup de gazelă și un zâmbet ucigător. Ioana, soția lui Ilie Năstase, a atras multe priviri la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ea ne-a spus ce sacrificii face pentru a avea această siluetă, la 46 de ani.

Vezi și Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat? Ioana Năstase: ”Regret că am sunat la 112”. Ce spune fostul tenismen

Citește și:

Ce spune Gina Pistol despre o a doua sarcină. Va avea Josephine un frațior sau o surioară?

Gina Pistol, problemele cu care se confruntă după ce a devenit mamă. „Acum sunt și mai rău”