Concret, Ramona Bădescu și-a făcut un obicei din a nu mânca nimic într-o zi din săptămână. Și mai are un truc.

„De ceva timp încoace mi-am format un obicei de a nu mânca nimic o dată pe săptămână, într-o anumită zi, depinde, nu e fixă.

Există o zi pe săptămână în care beau doar apă plată cu lămâie, ca să îmi curăț organismul și să elimin toxinele din corp. Și îmi face bine!

Și mai am un obicei de ani de zile. În fiecare dimineață iau pe stomacul gol o linguriță de ulei de măsline presat la rece”, a mărturisit Ramona Bădescu pentru Click!.

Amintim că La 50 de ani, Ramona Bădescu a devenit mama unui băiețel de care este tare mândră, Ignazio Bădescu Cali, care în luna septembrie a acestui an va împlini 4 ani.

actrita-are-54-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

A urcat pe scenă la 4 ani și jumătate

Ramona Bădescu va împlini 55 de ani în luna noiembrie, așa că va pregăti un spectacol aniversar, în România, fiind pentru prima dată când va organiza un show grandios la București. Într-un interviu acordat aceleiași surse, Ramona Bădescu a mărturisit că se simte bine în pielea ei.

„Pregătesc primul meu spectacol în București, care să încununeze vârsta pe care o împlinesc în luna noiembrie, anul acesta. Sunt și 50 de ani de la debut, prima dată am urcat pe scenă la 4 ani și jumătate, și împlinesc 55 de ani de viață. Vreau să vin cu trupa mea de băieți de la Napoli și cu invitați, pregătim multe surprize. Eu nu îmi dau 55 de ani!

Când mă uit în oglindă, nu-mi dau vârsta. Acum am 54 de ani și jumătate, nu am de ce să-mi pun în plus niște luni. Vreau să mi le trăiesc, sunt onestă cu timpul și cu vârsta mea, 54 de ani și jumătate, și vreau să trăiesc intens fiecare clipă pentru că timpul zboară repede.

Mă uit în oglindă și nu îmi vine să cred că am ajuns la această vârstă, dar privind-o pe mama, îi mulțumesc că am un ADN bun care nu-mi arată vârsta. Și mama mea arată senzațional la 89 de ani. Și tata arăta bine, a fost un bărbat frumos!”, a mai povestit Ramona Bădescu.

Vezi și Ramona Bădescu s-a vindecat de depresie și nu numai cu ajutorul unui antrenor holistic. Ce probleme a avut actrița după naștere

Citește și:

Andreea Raicu, despre povestea de iubire cu Tudor Chirilă: „A fost o relație extrem de tumultuoasă”

Decizia luată de Monica Odagiu, la trei săptămâni de când a lovit mortal un pieton