E limpede pentru toată lumea că, la 49 de ani, Naomi Campbell arată impecabil. Era clar că are și un secret, iar vedeta l-a împărtășit recent.

Din când în când, fără ca neapărat să-și propună, Naomi ține post. Uneori o dată pe săptămână, alteori și de două ori în același interval de timp.

Nu e un chin la care-și supune corpul, așa cum ar putea crede mulți. Sunt zile în care este atât de cald, încât Naomi nu simte nevoia decât de apă și sucuri naturale.

”Mănânc atunci când simt nevoia. Nu mă înfometez. Dacă vreau să postesc într-o zi, fac asta și beau doar apă sau suc. Depinde de cum mă simt.

Când e cald, uneori nu mănânc, beau doar sucuri. E prea fierbinte. Dar niciodată nu e ceva plănuit. Poate fi vorba despre o zi, poate fi vorba despre două zile pe săptămână. Fac asta atunci când simt nevoia”, a explciat modelul.

Iar de trei ori pe an ține un regim doar cu lichide, respectiv limonadă, mai declara ea cu ani în urmă.

”Cel mai mult l-am ținut timp de 18 zile la rând. E bine să-ți mai cureți corpul din când în când”, explica ea atunci.

Cu altă ocazie, Naomi declara: ”Călătoresc și mănânc atât de multe lucruri diferite, așa că e important să beau doar suc de două ori pe săptămână, o dată pe lună sau așa ceva, pentru a mă detoxifia, reechilibra si a-mi curăța sângele”.

Vedeta recurge și la sport pentru a-și păstra formele care au consacrat-o. Are un antrenor, Joe, care are grijă de fizicul ei. Naomi susține că sportul nu o ajută doar din punct de vedere fizic, ci și psihic.

Vezi și Viața amoroasă fabuloasă a lui Naomi Campbell: Ce bărbați faimoși i-au trecut prin pat

Citește și: